Selectați Pagina

Pariuri online Portugalia vs Uruguay

Pariuri online Portugalia vs Uruguay
Distribuiţi ştirea!

Deși la fotbal, ca și la politică, toată lumea pare să se priceapă, lucrurile nu sunt deloc la fel de simple cum par. Oricând pot exista surprize și schimbări de situație. Pregătirea, forma fizică, experiența și controlul psihic sunt cu siguranță detalii care pot face diferențe semnificative pe teren. Faima, popularitatea sau percepția generală sunt doar un element dintr-o formulă a succesului foarte complexă.

Acesta este și unul dintre motivele pentru care pronosticurile bine făcute necesită o cunoaștere foarte bună a situației actuale a unei echipe, componență, formă fizică, accidentări recente, evoluția la ultimele meciuri de la echipele la care joacă în mod curent ș.a.

Și cum online sunt disponibile cele mai multe informații despre tot ce vrei să știi și detalii de multă vreme uitate, nu ar fi rău ca, pentru la următoarea Cupă Mondială, ce este foarte aproape, să alegi să te documentezi de acolo și să pui pariuri online.

Oricare ar fi echipa favorită și pentru orice meciuri intenționezi să pariezi, pe platformele de pariuri dedicate sunt disponibile mult mai simplu, mult mai multe detalii și cote, inclusiv ultimele cote Portugalia – Uruguay, pentru Campionatul Mondial din Qatar.

De ce ai paria online pe Portugalia?

Echipa națională de fotbal a Portugaliei din prezent este antrenată de Fernando Santos și îl are drept căpitan pe Cristiano Ronaldo, unul dintre cei mai valoroși jucători din toate timpurile. Naționala Portugaliei este în formă foarte bună și pleacă ca favorită în grupa H.

Estimările se bazează atât pe evoluția din campionatele europene, cât și pe performanțele avute până acum la alte participări la Cupa Mondială. În cele 7 campionate la care a fost prezentă, cele mai bune locuri obținute au fost locul 2, în Anglia, 1966 și locul 4, în Germania, 2006.

Cu siguranță vom avea o echipă care va trece de grupe și va urca în clasament. Prezența lui Cristiano Ronaldo va asigura nu doar mai multă notorietate, ci și posibilitatea de a vedea goluri și scoruri foarte frumoase pe tabela de marcaj. Prezența în una dintre finale nu ar surprinde pe nimeni.

De ce ai paria online pe Uruguay?

Uruguayul este un nume important în istoria Cupei Mondiale. Aici a fost organizată pentru prima dată competiția, în 1930. Echipa antrenată de Diego Alonso și avându-l drept căpitan pe Diego Godín, este cu siguranță o candidată la mai multe victorii.

Uruguay este deținătoarea a două cupe, una câștigată în 1930, la prima ediție și cea de-a doua în 1950, în Brazilia. A participat la 13 ediții din 21. Are rezultate foarte bune la ultimele 3 ediții, reușind să obțină finala mică și locul 4, în 2010, optimile în 2014 și sferturile în 2018.

Va fi cu siguranță o adversară de temut, ce poate oferi surprize plăcute tuturor celor care o simpatizează.

Dacă vrei să pui deja pariuri online pe acest meci ai la dispoziție platforma Betfair. Pentru a putea paria trebuie să deschizi un cont și să-l activezi. Poți face acest lucru, evident, dacă ai peste 18 ani. Platforma este  foarte sigură și licențiată în România.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Case Pariuri Online

Pariuri Sportive online

Reclamă

Case de pariuri online din Romania

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

www.alternativo.ro

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

RSS Ştiri gonews.ro