arges-sport.ro Web analytics

Pariază ca un profesionist – intră în comunitatea Cota 2 – Argeș Sport

Argeș Sport

Acasă

 Breaking News

Pariază ca un profesionist – intră în comunitatea Cota 2

Pariază ca un profesionist – intră în comunitatea Cota 2
aprilie 26
16:36 2018

De când febra pariurilor sportive a acaparat România, au început să apară tot mai mulți tipseri, tot mai mulți cunoscători ai lumii sportului care își oferă sugestiile și pronosticurile altor jucători. Din nefericire, nimeni nu poate prezice exact cum va decurge un anumit eveniment sportiv sau care va fi rezultatul său final.

Pentru cei care cochetează cu lumea pariurilor sportive afirmația anterioară poate fi descurajantă. Vestea bună este însă că există o platformă ce poate fi de mare ajutor, chiar și pentru un parior aflat la început de drum. Este vorba despre platforma Cota2.ro, care reunește o comunitate de tipseri ce ajută în egală măsură pariorii înveterați, cât și pe cei care abia încep să își încerce norocul cu pariurile sportive.

Ce trebuie să faci pentru a avea succes ca parior sportiv?

Trecând peste diversitatea părerilor individuale care sunt foarte împărțite, există câteva repere de bază pe care orice parior ar trebui să le aibă în vedere. Iată ce menționează și reprezentanții Cota2.ro cu privire la acest aspect:

  1. Urmează-ți instinctul, dar consultă și părerile altora

Succesul ca parior sportiv depinde de numeroși factori: cunoștințe sportive, intuiție, statistici, dar și părerea celorlalți. Pare paradoxal, însă nu este nicidecum vorba despre o contradicție. Inspirația de moment poate funcționa uneori, însă este indicat să se consulte și părerile tipserilor – uneori pot avea mai multe cunoștințe și astfel trebuie avute în vedere și pronosticurile pe care le oferă aceștia.

  1. Evită sfaturile și ponturile îndoielnice

În condițiile în care există foarte multe site-uri unde sunt postate ponturi pariuri, iar pe rețelele de socializare pot fi găsiți zeci sau chiar sute de tipseri, cum poți separa sfaturile și ponturile îndoielnice de cele avizate? Răspunsul vine tot de la reprezentanții Cota2.ro.

De cele mai multe ori ponturile sunt oferite ca atare, fără vreo argumentație. Pentru ca utilizatorii platformei menționate să le poată filtra, există un clasament al tipserilor înscriși. Cei din redacție oferă la rândul lor ponturi pentru pariuri sportive – și în cazul acesta există un clasament. Astfel, orice parior va putea alege să urmeze ponturile oferite de un anumit tipser, ținând cont de numărul de abonați ce îl urmăresc, de rata pariurilor câștigate sau a celor pierdute, rata câștigurilor și numeroși alți indicatori.

  1. Nu te baza doar pe statistici

Mulți dintre tipseri au poate la bază strict informațiile statistice, însă o asemenea abordare este cât se poate de eronată. Există numeroși factori ce pot determina rezultatul unui eveniment sportiv: jucători absenți, echipe de start probabile, motivația de moment a anumitori jucători și multe alte asemenea aspecte. Statisticile sunt, la urma urmei, doar cifre, motiv pentru care tips-urile bazate pe acestea pot să eșueze frecvent.

Cu aceste lămuriri oferite de cei de la Cota2.ro, lucrurile devin clare. Atât cei care abia încep să cocheteze cu pariurile sportive, cât și pasionații de pariuri și sporturi pot alege ca sursă de încredere platforma Cota 2, unde pot beneficia de ponturi avizate, recomandări utile dar și informații actualizate zilnic despre cele mai importante evenimente sportive.

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Aveți vreun comentariu de făcut ?

Publicitate

Publicitate

Susține proiectul Argeș-Sport.ro

Avem nevoie și de susținerea dvs pentru a îmbunătăți siteul Argeș Sport din toate punctele de vedere.

Mulțumim !

PUBLICITATE

Translation

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Clasament liga 2

The latest football information here. Now retrieving info from data source.

Publicitate

Publicitate

Publicitate

PUBLICITATE

Caută în site

Publicitate

Publicitate Adsense

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

PUBLICITATE

Arges-Sport.ro pe Twitter

%d blogeri au apreciat: