Argeș Sport

Acasă

 Breaking News

Panțuroiu, locul al patrulea în proba de triplusalt din cadrul CM de sală

Panțuroiu, locul al patrulea în proba de triplusalt din cadrul CM de sală
martie 03
16:33 2018

Atleta Andreea Elena Panţuroiu s-a clasat, sâmbătă, pe locul 4 în finala probei de triplusalt, la Campionatele Mondiale de sală de la Birmingham.

Andreea Panţuroiu a avut sărituri care au măsurat 14,05 metri, 14,16, iar în finala de 8 a reuşit cea mai bună performanţă, 14,33 metri, cu care s-a clasat pe locul 4.

Medalia de aur a revenit sportivei Yulimar Rojas (Venezuela, 14,63 metri), urmată pe podium de Kimberly Williams (Jamaica, 14,48) şi de Ana Peleteiro (Spania, 14,40).

Potrivit paginii oficiale a forului de atletism, Mihaela Nicoară, antrenoarea sportivei argeșene s-a declarat mulțumită de acest rezultat: ”Sunt fericită, normal, dar cu un ochi râd și cu altul plâng! Am fost atât de aproape de o medalie! Dar asta este și nu am ce să-i reproșez elevei mele. A concurat excepțional, mai ales că în ultimele luni s-a confruntat cu tot felul de probleme de sănătate și am fost nevoite să facem pauză. Și aici, de când am ajuns la Birmingham, a acuzat în afara durerii de sub genunchi, o mulțime de contracturi musculare. Când pe un mușchi, când pe altul! Cred că și aceste pauze au fost motivul pentru care Andreea nu a mai avut puterea să execute ultimele sărituri la capacitate maximă. Mai mult, am sezația că după ce și-a egalat recordul, s-a relaxat puțin. Ăsta este sportul de mare performanță! Mă uit acum cum plânge în hohote și mi se rupe sufletul, pentru că știu câte sacrificii am făcut împreună. Până la urmă, suntem în progres față de ediția trecută a Mondialelor de sală, când se clasa pe locul cinci”.

1 Comment

 1. Alina H.C.
  Alina H.C. martie 04, 12:04

  Felicitări!!!!
  Avem încredere în voi, la ediția următoare știm că va veni medalia. Atâta trudă, cu multe probleme și totuși, ați reușit un mare rezultat.
  Mare, mare antrenor cu multa stiinta, răbdare, dăruința și respect pentru marea performanță. Andreea, succes in continuare, încredere și multă sănătate!
  Bravo fetelor!

Write a Comment

Aveți vreun comentariu de făcut ?

Calendar evenimente sportive

 1. Unirea Bascov – Viitorul Domnești

  22 septembrie/17:00 EEST
 2. CSU Pitești – CSM București

  25 septembrie/18:00 EEST
 3. Chindia Târgoviște – CFR Cluj

  26 septembrie/21:30 EEST

Clasament liga 2

Latest soccer data here. We're just retrieving data from the information source now.

Publicitate

Publicitate

Caută în site

Publicitate

Publicitate Adsense

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate Adsense

Liga 2

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Translation

PUBLICITATE

Arhivă ştiri Argeş Sport

PUBLICITATE

Publicitate

Publicitate

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Arges-Sport.ro pe Twitter

%d blogeri au apreciat: