Selectați pagina

Oină: CS Dacia Mioveni participă la Cupa Ținutului Șomeșan

Oină: CS Dacia Mioveni participă la Cupa Ținutului Șomeșan

Federația Română de Oină, Primăria, Clubul Sportiv Someșul Căşeiu, Inspectoratul Școlar Județean Cluj și Scoala Gimnaziala Căşeiu (profesor coordonator Anca Cosma), organizeaza în perioada 2-3 iunie prima ediție a competiției “Cupa Ținutului Someșan”. 16 echipe din județe precum, Ialomița, Constanța, Maramureș, Argeș, Buzău, Dolj, Gorj, Cluj, Sibiu sau București și-au anunțat prezența la întrecerea ce se adresează junioarelor U15.

Argeșul va fi reprezentat de CS Dacia Mioveni, echipa fiind însoțită de delegatul Dumitru Voiculescu.
Avem cel mai mare număr de echipe la o competiție feminină de dupa 1989, asta demonstrează că oina este pe drumul cel bun. Ne așteaptă o competiție superbă cu meciuri spectaculoase.” a declarat Nicolae Dobre președinte FR Oina.
Meciurile se vor desfașura pe Stadionul din Comuna Căşeiu.

 

41

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Publicitate

Calendar evenimente sportive

  1. FC Argeş – CS Mioveni

    14 iulie/20:00 - 21:45 EEST

Publicitate

Publicitate

Argeşul Online

- Argeşul Online

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Argeş, a anunţat ieri că nouă angajaţi şi 15 beneficiari de la Complexul de Locuinţe Protejate Buzoeşti au fost confirmaţi cu COVID-19. DGASPC Argeş a mai anunţat că şi la Centrul de Copii „Sf. Andrei” din Piteşti un angajat a fost depistat cu noul coronavirus.

- Argeşul Online

Prefectul Emanuel Soare a organizat azi o întâlnire cu președintele CAS Argeș, Cristian Mitrofan, directorul DSP Argeș, Sorina Honțaru, președintele Asociației Medicilor de Familie din Argeș, Mariana Boșneag și Valentin Bănică, președintele Colegiului Medicilor Argeș. Întâlnirea a avut loc în contextul răspândirii comunitare accentuate a noului coronavirus. Conform specialiștilor, foarte eficientă este depistarea activă a […]

- Argeşul Online

Verificările dispuse de prefectul Emanuel Soare, la operatorii de transport, în complexele comerciale și în zonele aglomerate continuă. Astăzi, echipe mixte, formate din jandarmi și polițiști, au verificat mijloacele de transport în comun și taxiurile la una dintre intrările în municipiul Pitești, în prezența prefectului. Echipele de control și prefectul Emanuel Soare au verificat apoi […]

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Gazduire web de calitate

gazduire web de calitate

error: Conţinut protejat :)