Selectați pagina

Nu sunt suficiente meciuri? Descoperă pariurile pe sporturi virtuale!

Nu sunt suficiente meciuri? Descoperă pariurile pe sporturi virtuale!

Pariorii trebuie să își dovedească priceperea în circumstanțe cu totul și cu totul speciale. Competițiile sportive înca sunt în pauza în majoritatea țărilor de pe glob.

Până acum o lună, dacă îi spuneai cuiva că o să ajungă să parieze pe FK Istiklol vs ȚSKA Pamir Dușanbe, din Tajikistan, poate că ar fi râs. Acum, asemenea meciuri par „mană cerească”. Problema este că nu mai sunt evenimente reale de pariat în fiecare zi, așa cum eram obișnuiți. Cum procedăm? Este suficient să intri pe orice site de profil ca să vezi care este noua tendință: pariuri virtuale și pariuri pe eSports.

Diferența între cele două este că jocurile virtuale se desfășoară conform unui script pe care îl rulează calculatorul, aproape totul fiind întâmplător, iar în cele electronice personajele sunt manevrate de un jucător, deci rezultat ul depinde de abilitățile omului.

 

Dacă îți plac jocurile de fotbal pe calculator, atunci cunoști diferența în Championship Manager și FIFA. La CM, doar faci echipa, care joacă singură, poți doar să urmărești meciul și să faci schimbări. Practic, ești în situația unui antrenor adevărat. La FIFA, tu controlezi jucătorii. Tu șutezi, tu șutezi, tu centrezi – tu dai cu capul.

Ca jocuri virtuale, poți paria pe fotbal, tenis, baschet, ogari, curse de cai, speedway și ciclism. Chestia tare este că sunt evenimente din 3 în 3 minute, de dimineața până seara târziu. Te poți distra oricând, cu mențiunea că, spre deosebire de pariurile sportive clasice, vorbim despre pariuri al căror deznodământ depinde în măsură covârșitoare de noroc, deci e bine să joci mize mici.

FCSB vs Universitatea Craiova, în virtual

Echipele de fotbal virtual au denumiri originale, precum „Câinii”, „Pescarii”, „Vulturii”, „Secuii”, „Marinarii”. Doar două nume au corespondente echipe din realitate – FCSB și Universitatea Craiova – operatorul fiind printre sponsorii celor două cluburi din Liga I.

Unele agenții de pariuri virtuale preiau campionatul de fotbal virtual (Virtual Football League), o competiție cu 16 echipe care poartă numele unor orașe din Europa, cu VL în față: VL Madrid, VL London, VL Rome ș.a.m.d.

Totul este pe repede înainte. În două ore și jumătate se joacă un sezon întreg. De exemplu, de când un operator a introdus în ofertă liga virtuale, s-au desfășurat peste 16.500 de sezoane. La fiecare meci se poate paria pe rezultat final, total goluri peste/sub, scor corect, handicap european și asiatic, total goluri par/impar. Am scris mai sus că aproape totul este întâmplător, pentru că există și un procent în care se respectă o anumită logică. Scriptul după care se derulează partidele de fotbal virtual ține seama de statistici. De aceea, există echipe mai bune (VL Madrid este liderul ligii virtuale, cu 64 de puncte în momentul în care scriu aceste rânduri) și echipe mai slabe (VL Athens este „lanterna”, cu 21 de puncte).

Faptul că meciurile se succed la interval de 3 minute îți oferă posibilitatea să aplici strategii de pariere fără să aștepți 90 de minute, cât durează un meci real. De exemplu, poți aplica strategia Martigale pe rezultat de egalitate. După fiecare pariu necâștigător, dublezi miza. Oricât de imprevizibile sunt aceste meciuri, tot se înregistrează remize mai devreme sau mai târziu.

Între atâtea incertitudini, avem și o certitudine: nu există erori de arbitraj!

165

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Argesul Online

  • Bărbat găsit decedat în barajul din Tudor Vladimirescu

    În această dimineaţă, o persoană decedată a fost găsită în barajul de acumulare al râului Argeş din Tudor Vladimirescu. La faţa locului au intervenit un echipaj cu o autospecială și o barcă pneumatică pentru extragerea persoanei. Persoana a fost scoasă din apă, constatându-se că este bărbat. Verificarile continuă, pentru stabilirea identităţii şi a imprejurarilor în

  • „Crima Organizată”, încă o razie printre proxeneții musceleni, pentru salvarea unei copile

    Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, sub supravegherea unui procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, au efectuat patru percheziţii, pe raza municipiului Câmpulung, a comunelor Mihăești și Schitu Golești, pentru salvarea unei minore de 16 ani, victimă a infracțiunilor de trafic de minori și șantaj. În această dimineață, polițiștii din cadrul Brigăzii

  • Despre „Martori și martiri”, luni seară, la Memorialul Închisoarea Pitești

    „La origine, comunismul a fost cu putință, deoarece lumea începea să se descreștineze.” Părintele Andrei Scrima După trei luni de restricții și izolare, vă invităm să redescoperiți Memorialul Închisoarea Pitești printr-o conferință despre cei închiși la închisoarea Pitești și în închisorile comuniste. Luni, 8 iunie 2020, de la ora 18:00, Andrei Găitănaru, psihoterapeut și publicist,

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Gazduire web de calitate

gazduire web de calitate

error: Conţinut protejat :)