Argeș Sport

Acasă

 Breaking News

Noua echipă a Piteștiului pierde nemeritat la Cluj: 80-76

Noua echipă a Piteștiului pierde nemeritat la Cluj: 80-76
octombrie 06
21:11 2018

BCMU FC Argeș a pierdut în prima etapă a Ligii Naționale, dar nu a dezamăgit în fața uneia dintre cele mai bune echipe din România: U-BT Cluj-Napoca. Gazdele s-au impus pe finalul meciului cu scorul de 80-76, dar echipa noastră a condus ostilitățile mare parte din timp.

Piteștenii s-au deplasat la Cluj într-o formulă total inedită, cu doar doi jucători rămași din vechea gardă: Ciotlăuș și Person. De altfel, cei doi au fost titulari în cinci-ul de început al antrenorului Florin Nini, alături de Siriscevic, Korniienko și Sturanovic. Debutul jocului nu a fost foarte fericit pentru oaspeți, care s-au văzut conduși destul de repede la o diferență de 10 puncte (18-8, minutul 8), la finalul primului sfert înregistrându-se un ecart de 11 puncte!

Următoarele două sferturi au fost însă aproape perfecte! Florin Nini a schimbat la prima pauză, introducându-i în joc pe Bishop și Jeremic. De asemenea, Tudor Gheorghe a intrat cu un suflu nou, piteștenii au început să se apere foarte bine și să blocheze principala gură de foc a ardelenilor, americanul Kyndall Dykes, iar consecința s-a văzut pe tabelă: 28-28 la jumătatea sfertului secund! După 30 de minute de joc, “vulturii” se aflau chiar în avantaj (59-62), grație unui joc la recuperare net superior gazdelor: 24-34, la finalul sfertului al treilea.

Din păcate, ultimele 10 minute au consemnat revenirea în joc a clujenilor, care au arătat că dețin mai multă experiență în gestionarea finalurilor de meci. După 69-69 în minutul 34, ardelenii s-au distanțat la 78-73 cu un minut înainte de terminarea timpului regulamentar de joc, beneficiind și de precizia aruncărilor lui Vlad Moldoveanu și a fanteziei americanului Dykes.

Scor final 80-76 pentru U-BT Cluj-Napoca, dar echipa piteșteană promită să facă meciuri foarte bune în Liga Națională de baschet masculin, cu toate că este evidentă lipsa de omogenitate a componenților lotului. Etapa viitoare, BCMU FC Argeș va evolua tot în deplasare, la Sibiu.

U-BT Cluj – BCMU FC Argeș 80-76
(24-13, 16-24, 19-25, 21-14)

CLUJ: Dykes 30, Moldoveanu 15 (2×3), Easley 15, Stamenkovic 8 (1x3p), Marinov 7 (1x3p), Kuti 3 (1x3p), Calnicenco 2. Antrenor: Mihai Silvășan

PITEȘTI: Jeremic 18 (2x3p), Bishop 16, Siriscevic 10 (1x3p), Korniienko 10, Sturanovic 9, Person 4, T. Gheorghe 3, Ciotlăuș 2, Orbeanu 2, Paliciuc 2. Antrenor: Florin Nini

Arbitri: Marius Ciulin, Ciprian Stoica, Alin Faur

Înregistrarea meciului o puteți urmări mai jos:

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Aveți vreun comentariu de făcut ?

Susține proiectul Argeș-Sport.ro

Avem nevoie și de susținerea dvs pentru a îmbunătăți siteul Argeș Sport din toate punctele de vedere.

Mulțumim !

Clasament liga 2

The latest football info here. Now fetching data from information source.

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Caută în site

Publicitate

Publicitate Adsense

Publicitate

Publicitate Adsense

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Translation

PUBLICITATE

Arhivă ştiri Argeş Sport

Publicitate

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Arges-Sport.ro pe Twitter

Publicitate

%d blogeri au apreciat: