arges-sport.ro Web analytics

Noua echipă a Piteștiului pierde nemeritat la Cluj: 80-76 – Argeș Sport

Argeș Sport

Acasă

 Breaking News

Noua echipă a Piteștiului pierde nemeritat la Cluj: 80-76

Noua echipă a Piteștiului pierde nemeritat la Cluj: 80-76
octombrie 06
21:11 2018

BCMU FC Argeș a pierdut în prima etapă a Ligii Naționale, dar nu a dezamăgit în fața uneia dintre cele mai bune echipe din România: U-BT Cluj-Napoca. Gazdele s-au impus pe finalul meciului cu scorul de 80-76, dar echipa noastră a condus ostilitățile mare parte din timp.

Piteștenii s-au deplasat la Cluj într-o formulă total inedită, cu doar doi jucători rămași din vechea gardă: Ciotlăuș și Person. De altfel, cei doi au fost titulari în cinci-ul de început al antrenorului Florin Nini, alături de Siriscevic, Korniienko și Sturanovic. Debutul jocului nu a fost foarte fericit pentru oaspeți, care s-au văzut conduși destul de repede la o diferență de 10 puncte (18-8, minutul 8), la finalul primului sfert înregistrându-se un ecart de 11 puncte!

Următoarele două sferturi au fost însă aproape perfecte! Florin Nini a schimbat la prima pauză, introducându-i în joc pe Bishop și Jeremic. De asemenea, Tudor Gheorghe a intrat cu un suflu nou, piteștenii au început să se apere foarte bine și să blocheze principala gură de foc a ardelenilor, americanul Kyndall Dykes, iar consecința s-a văzut pe tabelă: 28-28 la jumătatea sfertului secund! După 30 de minute de joc, „vulturii” se aflau chiar în avantaj (59-62), grație unui joc la recuperare net superior gazdelor: 24-34, la finalul sfertului al treilea.

Din păcate, ultimele 10 minute au consemnat revenirea în joc a clujenilor, care au arătat că dețin mai multă experiență în gestionarea finalurilor de meci. După 69-69 în minutul 34, ardelenii s-au distanțat la 78-73 cu un minut înainte de terminarea timpului regulamentar de joc, beneficiind și de precizia aruncărilor lui Vlad Moldoveanu și a fanteziei americanului Dykes.

Scor final 80-76 pentru U-BT Cluj-Napoca, dar echipa piteșteană promită să facă meciuri foarte bune în Liga Națională de baschet masculin, cu toate că este evidentă lipsa de omogenitate a componenților lotului. Etapa viitoare, BCMU FC Argeș va evolua tot în deplasare, la Sibiu.

U-BT Cluj – BCMU FC Argeș 80-76
(24-13, 16-24, 19-25, 21-14)

CLUJ: Dykes 30, Moldoveanu 15 (2×3), Easley 15, Stamenkovic 8 (1x3p), Marinov 7 (1x3p), Kuti 3 (1x3p), Calnicenco 2. Antrenor: Mihai Silvășan

PITEȘTI: Jeremic 18 (2x3p), Bishop 16, Siriscevic 10 (1x3p), Korniienko 10, Sturanovic 9, Person 4, T. Gheorghe 3, Ciotlăuș 2, Orbeanu 2, Paliciuc 2. Antrenor: Florin Nini

Arbitri: Marius Ciulin, Ciprian Stoica, Alin Faur

Înregistrarea meciului o puteți urmări mai jos:

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Aveți vreun comentariu de făcut ?

Publicitate

Publicitate

Caută în site

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Argeş-Sport.ro pe Youtube

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

FlashScore.ro

Publicitate

Susține proiectul Argeș-Sport.ro

Avem nevoie și de susținerea dvs pentru a îmbunătăți siteul Argeș Sport din toate punctele de vedere.

Mulțumim !

PUBLICITATE

Translation

Publicitate

Publicitate

Publicitate

PUBLICITATE

Publicitate

Arges-Sport.ro pe Twitter