Selectați Pagina

Nikola Jevtovic a spus adio clubului FC Argeș!

Nikola Jevtovic a spus adio clubului FC Argeș!
Distribuiţi ştirea!

Cel mai important jucător al lui FC Argeș de la titlul din 2000 încoace și-a anunțat azi despărțirea de gruparea piteșteană. Sârbul Nikola Jevtovic a fost pilonul de bază al echipei timp de 4 ani și unul dintre cei mai valoroși baschetbaliști care au evoluat vreodată pentru FC Argeș.

„Mulțumesc, Pitești, pentru tot! Au fost 4 ani minunați și vă iubesc pe toți. Acest oraș rămâne a doua mea casă. Vă îmbrățișez”, a transmis cel care sezonul trecut fusese investit în postura de căpitan al echipei.

Dincolo de cifrele reci ale statisticilor, devenite acum inutile, sufletul cald al lui Nikola va fi regretat de inimoșii suporteri ai lui FC Argeș. Pierderea sârbului în vârstă de 34 de ani va putea fi cu greu suplinită de staful tehnic în noul sezon, cel care consemnează și revenirea în cupele europene după o lungă perioadă. În rarele perioade când a fost accidentat, Nikola Jevtovic nu a putut fi suplinit de nimeni și jocul echipei a suferit imens, cel mai elocvent exemplu fiind semifinala campionatului 2021/2022, când U-BT Cluj pur și simplu s-a distrat fără pivotul nostru sârb pe teren.

La Pitești, Nikola Jevtovic a stat cel mai mult, 4 sezoane. La celelalte formații din campionatele Serbiei, Ungariei, Bosniei și Poloniei, acesta nu a rezistat mai mult de 1 an.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Case Pariuri Online

Pariuri Sportive online

Reclamă

Case de pariuri online din Romania

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

RSS Ştiri gonews.ro

Arhivă știri