Selectați pagina

New Design Composite, 20 de ani de excelenţă

New Design Composite, 20 de ani de excelenţă
Distribuiţi ştirea!

În urmă cu doi ani, în plină pandemie, la împlinirea a 18 ani de activitate, compania argeșeană New Design Composite fondată și controlată de către oamenii de afaceri Olimpia și Marian Doru, a primit un nou test de rezistență care a determinat-o astfel să se reinventeze, făcând dintr-o provocare o nouă oportunitate de business. În portofoliul de produse al companiei argeșene au apărut astfel: dezinfectanții (biocide) pentru mâini și suprafețe, alături de produsele deja existente și consacrate, precum: produsele din fibră de sticlă, AdBlue – marcă înregistrată V.D.A. sau antigeluri auto, degivrant ori lichid de parbriz. Anul acesta, societatea argeșeană patronată de cei doi soți împlinește 20 de ani de existență.

Acum, ca și la momentul împlinirii majoratului, în anul pandemic 2020, societatea românească se confruntă cu momente destul de dificile, fiind foarte multe schimbări de la o zi la alta la nivel macro-economic, politic, social și chiar geopolitic, având în vedere și situația războiului din Ucraina care a influențat aproape toate segmentele. Însă, nici de această dată, cei doi soți nu s-au dat bătuți în fața acestei situații de criză și iată că încearcă să treacă și acest an cu un bilanț pozitiv.

În portofoliul de produse al companiei argeșene au apărut astfel: dezinfectanții (biocide) pentru mâini și suprafețe, alături de produsele deja existente și consacrate, precum: produsele din fibră de sticlă, AdBlue – marcă înregistrată V.D.A. sau antigeluri auto, degivrant ori lichid de parbriz. Cu o energie personală spectaculoasă, o femeie asumată și bine pregătită profesional și încrezătoare în forțele proprii, Olimpia Doru, unul dintre fondatorii companiei, a reușit să își adapteze business-ul după noile cerințe ale pieței, a păstrat standardele ridicate de calitate, având alături o echipă puternică și unită în jurul său până în prezent.

Acum, în anul 2022, la ceas aniversar, compania New Design Composite a dovedit că CEEA CE NU TE DOBOARĂ, TE FACE MAI PUTERNIC! Astfel, cu o experiență de 20 de ani pe piața de profil, New Design Composite a reușit să creeze și să consolideze un portofoliu vast de clienți, asumându-și un angajament fără compromis față de calitate, integritate, siguranță și satisfacerea celor mai exigente cerințe.

LA MULȚI ANI ÎNAINTE, NEW DESIGN COMPOSITE!

### Scurt istoric despre companie

Bazele societății New Design Composite au fost puse în anul 2002, la Pitești, având ca activitate principală producția diverselor articole realizate din rășini armate cu fibră de sticlă și materiale compozite.

Încă de la început, compania argeșeană și-a propus îmbunătățirea permanentă a gamei de produse oferite clienților săi, anual căutând și creând produse noi menite să satisfacă cerințele din ce în ce mai existente ale pieței. Din anul 2003, societatea New Design Composite a dezvoltat un nou proiect complex, dinamic și ambițios, poziționat chiar la intrarea pe Autostrada A1 București – Pitești, în apropierea Biroului Vamal Pitești. Investiția a fost finalizată doi ani mai târziu.

Gama de produse realizate din rășini polistirenice nesaturate armate cu fibră de sticlă și materiale compozite se compune din rezervoare pentru industria chimică, sedimentatoare, separatoare de uleiuri ușoare și hidrocarburi, rezervoare de mare capacitate pentru alimentarea cu apă a zonelor defavorizate, cabine izolate cu spumă poliuretanică, toalete ecologice, mini-instalații de epurare și tratare a apelor uzate, fose vidanjabile, paravânturi auto, cămine pentru puțuri de foraj și alte aplicații pentru piața liberă și de construcții.

Produsele companiei New Design Composite s-a dezvoltat pe plan național și internațional, având numeroase comenzi de onorat periodic.

New Design Composite își îmbogățește permanent portofoliul, aducând pe piață noi produse fabricate în Argeș, la Pitești. Produsele companiei sunt utile atât pentru uz casnic, cât și industrial.  Totodată, nici investițiile în infrastructura societății pentru îmbunătățirea capacității de producție nu au fost lăsate mai prejos, astfel, în anul 2017 compania a inaugurat noua hală de producție dedicată – producerii AdBlue – marcă înregistrată a V.D.A., soluția eficientă pentru toate autovehiculele care folosesc tehnologia Selective Catalytic Reduction. Aceasta are rolul de a reduce consumul de carburant și pentru protecția motoarelor.

Succesul de care se bucură compania, se datorează valorilor și principiilor care au ghidat politica societății și care înglobează spiritul, filozofia și practicile zilnice, valori și principii care stau la baza relațiilor cu clienții, partenerii și angajații.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Suntem şi pe Facebook

Argeş Sport Special

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Radio deArgeş

Publicitate

Calendarul ştirilor

mai 2022
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Arhiva Argeş Sport

RSS Ştiri sportive TVR