Selectați pagina

New Design Composite, 20 de ani de excelenţă

New Design Composite, 20 de ani de excelenţă
Distribuiţi ştirea!

În urmă cu doi ani, în plină pandemie, la împlinirea a 18 ani de activitate, compania argeșeană New Design Composite fondată și controlată de către oamenii de afaceri Olimpia și Marian Doru, a primit un nou test de rezistență care a determinat-o astfel să se reinventeze, făcând dintr-o provocare o nouă oportunitate de business. În portofoliul de produse al companiei argeșene au apărut astfel: dezinfectanții (biocide) pentru mâini și suprafețe, alături de produsele deja existente și consacrate, precum: produsele din fibră de sticlă, AdBlue – marcă înregistrată V.D.A. sau antigeluri auto, degivrant ori lichid de parbriz. Anul acesta, societatea argeșeană patronată de cei doi soți împlinește 20 de ani de existență.

Acum, ca și la momentul împlinirii majoratului, în anul pandemic 2020, societatea românească se confruntă cu momente destul de dificile, fiind foarte multe schimbări de la o zi la alta la nivel macro-economic, politic, social și chiar geopolitic, având în vedere și situația războiului din Ucraina care a influențat aproape toate segmentele. Însă, nici de această dată, cei doi soți nu s-au dat bătuți în fața acestei situații de criză și iată că încearcă să treacă și acest an cu un bilanț pozitiv.

În portofoliul de produse al companiei argeșene au apărut astfel: dezinfectanții (biocide) pentru mâini și suprafețe, alături de produsele deja existente și consacrate, precum: produsele din fibră de sticlă, AdBlue – marcă înregistrată V.D.A. sau antigeluri auto, degivrant ori lichid de parbriz. Cu o energie personală spectaculoasă, o femeie asumată și bine pregătită profesional și încrezătoare în forțele proprii, Olimpia Doru, unul dintre fondatorii companiei, a reușit să își adapteze business-ul după noile cerințe ale pieței, a păstrat standardele ridicate de calitate, având alături o echipă puternică și unită în jurul său până în prezent.

Acum, în anul 2022, la ceas aniversar, compania New Design Composite a dovedit că CEEA CE NU TE DOBOARĂ, TE FACE MAI PUTERNIC! Astfel, cu o experiență de 20 de ani pe piața de profil, New Design Composite a reușit să creeze și să consolideze un portofoliu vast de clienți, asumându-și un angajament fără compromis față de calitate, integritate, siguranță și satisfacerea celor mai exigente cerințe.

LA MULȚI ANI ÎNAINTE, NEW DESIGN COMPOSITE!

### Scurt istoric despre companie

Bazele societății New Design Composite au fost puse în anul 2002, la Pitești, având ca activitate principală producția diverselor articole realizate din rășini armate cu fibră de sticlă și materiale compozite.

Încă de la început, compania argeșeană și-a propus îmbunătățirea permanentă a gamei de produse oferite clienților săi, anual căutând și creând produse noi menite să satisfacă cerințele din ce în ce mai existente ale pieței. Din anul 2003, societatea New Design Composite a dezvoltat un nou proiect complex, dinamic și ambițios, poziționat chiar la intrarea pe Autostrada A1 București – Pitești, în apropierea Biroului Vamal Pitești. Investiția a fost finalizată doi ani mai târziu.

Gama de produse realizate din rășini polistirenice nesaturate armate cu fibră de sticlă și materiale compozite se compune din rezervoare pentru industria chimică, sedimentatoare, separatoare de uleiuri ușoare și hidrocarburi, rezervoare de mare capacitate pentru alimentarea cu apă a zonelor defavorizate, cabine izolate cu spumă poliuretanică, toalete ecologice, mini-instalații de epurare și tratare a apelor uzate, fose vidanjabile, paravânturi auto, cămine pentru puțuri de foraj și alte aplicații pentru piața liberă și de construcții.

Produsele companiei New Design Composite s-a dezvoltat pe plan național și internațional, având numeroase comenzi de onorat periodic.

New Design Composite își îmbogățește permanent portofoliul, aducând pe piață noi produse fabricate în Argeș, la Pitești. Produsele companiei sunt utile atât pentru uz casnic, cât și industrial.  Totodată, nici investițiile în infrastructura societății pentru îmbunătățirea capacității de producție nu au fost lăsate mai prejos, astfel, în anul 2017 compania a inaugurat noua hală de producție dedicată – producerii AdBlue – marcă înregistrată a V.D.A., soluția eficientă pentru toate autovehiculele care folosesc tehnologia Selective Catalytic Reduction. Aceasta are rolul de a reduce consumul de carburant și pentru protecția motoarelor.

Succesul de care se bucură compania, se datorează valorilor și principiilor care au ghidat politica societății și care înglobează spiritul, filozofia și practicile zilnice, valori și principii care stau la baza relațiilor cu clienții, partenerii și angajații.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Suntem şi pe Facebook

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

RSS Ştiri sportive TVR

Calendarul ştirilor

decembrie 2022
L Ma Mi J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Arhiva Argeş Sport

RSS Romedia

 • Medic nou la Spitalul Orășenesc din Mioveni 2 decembrie 2022
  Începând de luni, 5 decembrie 2022, în cadrul Spitalului Orășenesc Mioveni își va începe activitatea Raluca Onilă, medic cu specializarea în Diabet Zaharat, Nutriție și Boli Metabolice. Dr. Raluca Onilă are 33 de ani, este absolventă a Universităţii de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara, iar experiența acumulată ca rezident în cadrul Spitalului Clinic […]
 • Piteștiul în întuneric. La propriu și la figurat… 30 noiembrie 2022
  S-a aprins iluminatul ornamental dedicat sărbătorilor de iarnă în Pitești. S-au aprins luminile. Dar nu sunt vizibile…Să nu îmi veniți cu vrăjeala aia ieftină (propagată de fanii partidului), că a crescut prețul energiei electrice, că municipalitatea nu mai are bani, că nu ține. Sibiu, Craiova, Brașov, Cluj sunt tot în România. Să nu mai zic […]
 • Casa de Cultură a Studenților Pitești, pe scenă la „IaȘi Dansează” 28 noiembrie 2022
  Delegația Casei de Cultură a Studenților Pitești, condusă de coregraful piteștean Daniel Ionescu, s-a întors de la Festivalul Național de Dans – IaȘi Dansează cu rezultate remarcabile. La ediția din acest an numărul dansatorilor participanți la Festivalul Național de Dans „IaȘi Dansează” a fost impresionant. Această competiție are ca scop schimbul cultural și de experiență […]
 • Rezultate LOTO 6/49, Joker, 5/40, Noroc – Duminică, 27 noiembrie 2022 28 noiembrie 2022
  Duminică, 27 noiembrie 2022, au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc, după ce la tragerile loto de joi, 24 noiembrie a.c., C.N. – Loteria Română a acordat 12.091 de câștiguri în valoare totală de peste 767.700 de lei. Loto 6/49: 19, 33, 39, 18, 30, 26 […]
 • A.D.I. Servsal Argeș: „Nu ți-ai selectat deșeul? O va face șoricelul!” 28 noiembrie 2022
  Cu toții vrem să trăim într-o lume mai puțin poluată, fără deșeuri ce formează peisaje dezolante și fără teama pentru viitor. Poate ți se pare imposibil să te gândesti ca, în scurt timp, lacurile și râurile nu ar mai fi pline de sticle de plastic, însă este suficient să dăm un bun exemplu celor din […]