Selectați Pagina

Nebojsa Vidic : „Sunt mulţumit de calitatea umană a jucătorilor din lot”

Nebojsa Vidic : „Sunt mulţumit de calitatea umană a jucătorilor din lot”
Distribuiţi ştirea!

Sârbul Nebojsa Vidic, noul tehnician de la FC Argeş, a fost prezent astăzi la prima conferinţă de presă, alături de unul dintre jucători, Tudor Fometescu.

Acesta s-a declarat mulţumit de lotul pe care îl are la dispoziţie pentru noul sezon competiţional intern: „Venim după o perioadă foarte scurtă de pregătire, de patru săptămâni. Cred că am făcut o treabă bună deși timpul nu ne-a ajutat mult. Am avut șapte meciuri amicale, cu un program bine gândit. Poate că drumul spre Bulgaria a fost mai dificil, însă ne-am întors de acolo cu aspecte pozitive. Sunt foarte mulțumit de profilul jucătorilor pe care i-am adus în această vară. Sunt băieți buni. Din punct de vedere baschetbalistic, sunt încântat de ceea ce am văzut până acum, însă avem lucruri de pus la punct. Avem nevoie de mai mult timp pentru a vedea de la jucători tot ce pot da ei. O spun cu cea mai mare sinceritate, calitatea lor umană este imensă”.

Va fi un nou meci cu Rapidul, la fel de dificil

După cum se ştie primul meci oficial din Cupa României, e cu gruparea bucureşteană : „Mâine întâlnim o echipă foarte bună a Rapidului. Un nume important, un buget bun și o organizație pe măsură. Nu ne va fi ușor, dar ne-am pregătit pentru acest meci. E posibil ca acest joc să ofere câștigătoarea grupei, dar nu vreau să fur din șansele pe care le are și Târgu-Jiul. Tot ce știm e că ne dorim să continuăm drumul în această competiție. Avem câteva probleme medicale, dar nu ceva serios. E posibil ca unii jucători să nu poată evolua la capacitate maximă, dar sigur îi vom avea pe toți la dispoziție”.

E încântat de Piteşti Arena şi speră să îi aibă pe fani alături

Antrenorul argeşenilor consideră că locul unde se vor disputa jocurile e unul pe măsură, sperând că vor fi prezenţi şi mulţi susţinători : „Sala noastră este extrem de frumoasă și cred că fanii se pot bucura de baschet în acest loc. Îmi doresc să văd mai multă pasiune din partea fanilor, mai multă susținere pentru băieți. Ei au nevoie de asta. E posibil să întâlnim suișuri și coborâșuri în drumul nostru. Vreau ca suporterii să înțeleagă că avem nevoie de energia lor nu doar atunci când câștigăm. E ceva logic în sport.Cât despre alegerea mea, știam multe lucruri despre echipa de aici, despre sala nouă, lucruri frumoase despre persoanele care încearcă zilnic să ridice clubul la un nivel înalt. Am găsit un loc în care îmi pot face treaba într-un mod bun. Primul meu obiectiv este calificarea în primele cinci echipe ale grupei în campionat. Le-am spus deja jucătorilor, vreau să fim echipa care se antrenează cel mai bine în România.”

Programul meciurilor de la Piteşti Arena, din Cupa României, este următorul:

Rapid București- FC Argeș (vineri , ora 19:00)
CSM Târgu-Jiu -Rapid București (sâmbătă, ora 19:00)
FC Argeș – CSM Târgu-Jiu (duminică, ora 19:00)

Despre autor

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Case Pariuri Online

Pariuri Sportive online

Reclamă

Case de pariuri online din Romania

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

RSS Ştiri gonews.ro

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x