Selectați Pagina

Naționala României a plecat astăzi în Germania!

Naționala României a plecat astăzi în Germania!
Distribuiţi ştirea!

În dimineața zilei de astăzi a avut loc ultimul antrenament pe pământ românesc pentru Naționala României. După amiază, tricolorii s-au îmbarcat la Aeroportul Henri Coandă în avionul de Germania.

Cantonamentul din Bavaria al Naționalei României, de la Würzburg, va fi ocupat începând cu această seară de către fotbaliștii tricolori. Deja mâine, de la ora locală 11, este programat primul antrenament pe pământ nemțesc. Cu 7 zile înainte de primul meci de la EURO 2024, jucătorii pregătiți de selecționerul Edi Iordănescu sunt în cea mai bună formă fizică și se așteaptă ca și rezultatele pozitive să revină.

Înainte de plecarea în Germania, tricolorii nu s-au plictisit deloc, ei fiind implicați în câteva acțiuni. De exemplu, au asistat la o prezentare a celor mai noi schimbări din arbitraj, prezentare efectuată de arbitrul nostru nr. 1, Istvan Kovacs. Apoi, aseară, au fost la cinema pentru vizionarea filmului “În inima naționalei”, cel care prezintă povestea calificării la EURO 2024 pentru Naționala României.

O acțiune asemănătoare a avut loc și în orășelul din Bavaria care va fi casa tricolorilor timp de 2 săptămâni! Proiecția a avut loc într-un decor stil nemțesc: o veche fabrică de bere, transformată în centru cultural – Central im Bürgerbräu -, ce cuprinde mai multe săli de cinema, un teatru, muzee și terase. Inițiativa a aparținut Primăriei din Würzburg și la eveniment au fost prezenți reprezentanți ai FRF, dar și ai autorităților locale. Printre cei care au asistat la proiecție s-au numărat și români care locuiesc în zonă. Conform evidenței populației, circa 2000 de români locuiesc aici. Würzburg este un orășel de 133.000 de locuitori, comparabil cu Piteștiul, aflat la granița Bavariei cu landul Baden-Württemberg.

Naționala României

Foto: Echipa națională de fotbal a României

Despre autor

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Case Pariuri Online

Pariuri Sportive online

Reclamă

Case de pariuri online din Romania

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

RSS Ştiri gonews.ro