Selectați Pagina

N-a fost loc de surpriză în Giulești: Rapid – FC Argeș Volei 3-0

N-a fost loc de surpriză în Giulești: Rapid – FC Argeș Volei 3-0
Distribuiţi ştirea!

FC Argeș Volei nu a putut pune probleme puternicei echipe a Rapidului, în meciul disputat azi la prânz în Sala Giulești din Capitală. Rapid s-a impus clar cu scorul de 3-0 (25-12, 25-16, 25-13) în mai puțin de o oră de joc efectiv.

Pentru a-și sărbători cum trebuie centenarul în 2023, echipele clubului Rapid s-au întărit masiv în această vară. La fotbal atacă titlul cu un lot de jucători foarte bun și un antrenor, Adrian Mutu, apreciat, la handbal feminin sunt deja campioane și evoluează în Liga Campionilor, iar la baschet masculin l-au adus ca antrenor pe Tudor Costescu și conduc Conferința B a campionatului.

La volei feminin, lucrurile stau și mai bine! Rapid a avut o campanie de achiziții stelară, aducând jucătoare care au impresionat în voleiul mondial: bulgăroaicele Nasya Dimitrova (cea mai bună apărătoare din LIGA CAMPIONILOR 2021) și Zhana Todorova (MVP European Golden League 2021), cubaneza Ailama Cese Montalvo (MVP și cea mai bună marcatoare la Cupa Pan-Americană 2019), sud-coreeanca Da-Yeong Lee (2 ani la rând cea mai bună ridicătoare a campionatului), brazilianca Suelle Oliveira (campioană a Cupei Pan-americane) sau sârboaica Teodora Pusic (cel mai bun libero de la Campionatul Mondial din 2022)! Lor li se adaugă internaționalele românce Ioana Baciu, Ramona Postea și Diana Ariton!

Prin urmare, era greu de crezul că FC Argeș va putea să producă o surpriză în Giulești, mai ales că Rapid este neînvinsă în 5 etape din Divizia A1. De la alb-violete a strălucit azi doar Borislava Saykova (14 puncte / 3 ași, 3 blocaje și 6 atacuri). La mijlocul săptămânii, FC Argeș Volei are ocazia de a se bate pentru victorie la Cluj-Napoca, în meciul restanță cu U NTT Data.

Foto: FC Argeș Volei

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamă

Reclamă

Case Pariuri Online

Pariuri Sportive online

Reclamă

Case de pariuri online din Romania

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

www.alternativo.ro

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

RSS Ştiri sportive TVR