arges-sport.ro Web analytics

Mladen Jeremic: „Trebuie să muncim din greu” – Argeș Sport

Argeș Sport

Acasă

 Breaking News

Mladen Jeremic: „Trebuie să muncim din greu”

Mladen Jeremic: „Trebuie să muncim din greu”
octombrie 04
17:31 2018

Odată cu schimbarea masivă a lotului față de sezonul trecut, echipa de baschet va avea un nou căpitan, în persoana unui fost campion mondial de juniori, Mladen Jeremic. Baschetbalistul sârb în vârstă de 30 de ani se află la al treilea an în Liga Națională de baschet, venind de la BC Timișoara, acolo unde a avut niște cifre impresionante: o medie de 18 puncte pe meci, 3,2 recuperări și 2,7 pase decisive, precum și un procentaj uluitor la aruncările de 3 puncte: 41,7%!

Dintre toți componenții lotului alb-violet, Jeremic este cel mai titrat pe plan internațional, având o medalie de aur la Universiada de la Shenzen, cu naționala Serbiei, alte două medalii de aur la Campionatul European U20 și la cel Mondial U19, plus o medalie de bronz la un alt Campionat European U20!

Nu e de mirare că antrenorul Florin Nini a mizat pe valoarea și experiența internațională ale lui Jerry atunci când i-a dat banderola, mai ales că Jeremic a fost căpitan de echipă și la precedenta formație la care a activat în România. ”Sincer, nu m-am așteptat să fiu numit căpitanul echipei, e o adevărată onoare. Nu cred că se vor schimba multe în modul de a lupta și a mă dedica formației. Despre echipă pot spune că avem mulți jucători talentați, dar asta nu garantează nimic dacă nu vom lucra ca o adevărată familie. Trebuie să muncim din greu, zi de zi, pentru a fi mai buni. Este clar că avem calitate și va trebui să arătăm asta pe teren”, a spus Mladen Jeremic la conferința de presă de astăzi.

În ceea ce privește primul meci, cel de sâmbătă, de la Cluj-Napoca, Jerry crede că va fi extrem de dificil, dar nu la fel de greu precum întreg sezonul care le stă în față, astfel că fiecare meci trebuie luat în parte și pregătit: „Cu toții știm că acest sezon va fi mai puternic decât ultimul. E o ligă competitivă, de calitate și cred că nu există meciuri ușoare. Trebuie să luăm totul pas cu pas iar la final vom vedea unde ne aflăm. Suntem motivați pentru primul meci oficial, cel de la Cluj. Cu siguranță, acest duel nu va arăta adevărata valoare. Ne trebuie timp pentru a îmbunătăți unele lucruri, pentru a lucra la unele detalii. Sper să arătăm foarte bine atunci când va trebui”.

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Aveți vreun comentariu de făcut ?

Publicitate

Publicitate

Caută în site

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Argeş-Sport.ro pe Youtube

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

FlashScore.ro

Publicitate

Susține proiectul Argeș-Sport.ro

Avem nevoie și de susținerea dvs pentru a îmbunătăți siteul Argeș Sport din toate punctele de vedere.

Mulțumim !

PUBLICITATE

Translation

Publicitate

Publicitate

Publicitate

PUBLICITATE

Publicitate

Arges-Sport.ro pe Twitter