Selectați pagina

Mioveniul ia fața Piteștiului și inaugurează o sală a sporturilor ultramodernă

Mioveniul ia fața Piteștiului și inaugurează o sală a sporturilor ultramodernă
Distribuiţi ştirea!

Sala Sporturilor din Mioveni a fost prezentată astăzi ziariştilor de către primarul Ion Georgescu, alături de acesta aflându-se şi Cristian Enache, reprezentantul celor de la Erbaşu Construcţii, firma ce a realizat sala multifuncţională, cu o capacitate de 2.200 de locuri.
Potrivit proiectului, aceasta va putea găzdui competiţii naţionale şi internaţionale, iar suprafaţa totală necesară pentru toate funcţiile acesteia este de aproximativ 7100 de mp,  suprafața de joc având 800 de mp. Valoarea totală a investiției se ridică la 49.241.716,90 lei cu TVA, iar finanțarea a fost asigurată integral din fonduri de la bugetul local.

Sala are trei corpuri. Corpul A, în care sunt zona competiţională şi tribunele și birouri, Corpul B, la nivelul parterului, care are o sală de bowling, iar la etaj există un spațiu pentru zona de restaurant și Corpul C care adăposteste centrala termică şi spaţii tehnice. Sala este proiectată să găzduiască competiții de handbal, volei, judo, karate, dans sportiv etc., iar sistemul audio-video este unul modern și performant, la fel și tabelele electronice.

Parter sala Tribuna 1 – foayer, garderoba, toalete, 2 puncte prim-ajutor spectatori, casa de bilete; Tribuna 2 – 4 vestiare sportivi, 2 vestiare antrenori, 1 vestiar arbitri, saună, sala forță sportivi, spații depozitare etc.

Etaj sala Tribuna 1 – zona VIP – 4 skybox, spațiu debarasare, toalete, 2 săli multifuncționale, 1 sala fitness, 1 sala de primire(sala trofeelor); Peluze – nord sud, 4 spații birouri sud – 4 spații birouri nord. Tribuna 2 – zona mass-media, spațiu comentatori, spațiu regie, săli de lucru presa, grupuri sanitare etc.

Există 68 de locuri de parcare și 4 locuri de parcare pentru autocare În prezent, se lucrează la amenajările exterioare care vizează aleile carosabile și spaţiile verzi.

În perioada 16-18 septembrie e programul primul eveniment sportiv în Sala Sporturilor de la Mioveni, e vorba de un turneu de pregătire la volei feminin, la care vor participa CSM Târgovişte, campioana en-titre la volei feminin, Dinamo Bucureşti, Dacia Mioveni şi FC Argeş. Primul meci oficial în noua sală va fi unul din Liga Florilor, între Dacia Mioveni şi HC Zalău, în runda a treia, pe 25 septembrie.

 

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Suntem şi pe Facebook

Argeş Sport Special

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Radio deArgeş

Publicitate

Calendarul ştirilor

mai 2022
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Arhiva Argeş Sport

RSS Ştiri sportive TVR