Selectați pagina

Mihai Pelmuş, locul 2 la campionatul naţional de slalom paralel

Mihai Pelmuş, locul 2 la campionatul naţional de slalom paralel
Distribuiţi ştirea!

Sâmbătă 14 mai 2022, la Sibiu s-a desfășurat prima etapă din Campionatul Național de Slalom Paralel.

Clubul muscelean RB Racing a fost reprezentat de sportivii Juniori Teodora Merlă, Ștefan Udrea și Mihai Pelmuș. După peripeția de vineri, când la antrenamente Ștefan Udrea a accidentat mașina de concurs Suzuki Sport, sâmbătă, tânărul pilot muscelean a fost nevoit sa intre în concurs cu o Dacia Logan cu care a făcut timpi remarcabili, dar, a fost trădat în final de mașină, nereușind să ajungă la finalul cursei.

Campionul en-titre la RallyCross  Mihai Pelmuș a reușit și în acest tip de concurs să arate stăpânirea de sine și veleitățile remarcabile de pilot de curse, situându-se pe locul 2 la Juniori și pe cea de-a treia treaptă a podiumului la Open. O surpriză plăcută a reprezentat-o Teodora Merlă care a ocupat locul 2 la Cupa Femina și locul 5 la Juniori. Tot sâmbătă, în prima etapă de Super Rally, fostul pilot de la RB Racing Andrei Dună a luat startul cu un prototip Mitjet la Mangalia, în compania celor mai titrați piloți din campionatul Național de Super Rally, unde a obținut un rezultat remarcabil, locul 10 la Open și împreună cu Mihai Leu, locul 3 la echipe.

Peste 2 săptămâni, piloții de la RB Racing își vor intra în ritmul de competiție, prin participarea la prima etapă de Rallycross, programată pe circuitul de la Bradu.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Suntem şi pe Facebook

Calendarul ştirilor

iunie 2022
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Arhiva Argeş Sport

RSS Ştiri sportive TVR