Selectați pagina

Merită să pariezi pe Liga 1?

Merită să pariezi pe Liga 1?
Distribuiţi ştirea!

Liga 1 a României este o ligă foarte potrivită pentru aplicarea strategiilor de pariere. Liga 1 este printre puținele campionate cât de cât importante din Europa unde nu vei găsi două meciuri simultan, în acest fel având posibilitatea de a profita de fiecare meci și de a modifica miza și pariurile pe următoarele meciuri ținând cont de partidele precedente. Există multe aspecte de care poți profita atunci când pariezi pe ponturi Liga 1. După cum am spus, unul dintre aceste aspecte este faptul că anumite strategii de pariere se pliază perfect le Liga 1.

Fibonacci – cea mai populară strategie de pariere

Fibonacci este una dintre cele mai populare strategii de pariere și se aplică perfect pe rezultatele de egalitate din Liga 1. Tot ce trebuie să faci este să pariezi pe rezultatul de egalitate al unui meci, iar dacă acel pariu nu este câștigător, atunci treci la următorul meci mărind miza conform șirului lui Fibonacci.

Strategia Fibonacci presupune adunarea ultimelor două mize ale pariurilor necâștigătoare pentru plasarea următorului pariu. De exemplu, sa presupunem că pleci de la un pariu de 1 RON și acesta este pierzător. Următorul pariu va avea miza 0+1, adică tot 1. Dacă și acesta este pierzător, atunci miza următorului pariu va fi 1+1, adică 2. Apoi următoarea miză va fi 3, apoi 5 și tot așa până prinzi un pariu câștigător. În momentul în care prinzi un pariu câștigător, îți vei recupera pierderea și vei obține profit.

Fibonacci poate fi aplicată în 2 moduri pe Liga 1. O poți folosi separat pentru fiecare etapă, iar dacă într-o etapă nu se înregistrează o remiză, îți asumi pierderile. Din 26 de etape, doar în două dintre acestea nu s-a înregistrat măcar o remiză, mai exact etapa 20 și 24, iar acesta este un lucru bun. Trebuie să știi și că în 8 etape din cele 26 s-a realizat o singură remiză. De exemplu, în prima rundă a sezonului 2017/2018 s-a înregistrat o singură egalitate iar aceea a fost în ultimul meci.

Fibonacci pe Liga 1

O altă variantă prin care poți aplica eficient Fibonacci pe Liga 1 este varianta în care o folosești continuu fără a ține cont de etape și fără a reseta mizele la finalul fiecărei runde. Numărul maxim de meciuri consecutive în care nu a avut loc o remiză a fost de 10, deci ar trebui să ai o bancă disponibilă pentru 11 etape ale Fibonacci pentru a avea șanse mai mari de reușită.

Liga 1 este o ligă care este etichetată ca fiind plină de partide cu puține goluri. Totuși, nu trebuie să neglijezi pariurile over. Majoritatea pariurilor pe under 2.5 au cote de 1.40-1.50, ceea ce nu te ajută prea tare. În schimb, pariurile over 2.5 au cote mult mai bune. De exemplu, în sezonul 2016/2017 au fost mai multe rezultate pe under 2.5 decât pe over. Mai exact, 100 de rezultate under 2.5 și 80 over 2.5, dar acesta nu este un procent îngrijorător. Poți aplica foarte bine strategia Martingale pe acest tip de pariuri. Martingale presupune dublarea mizei după fiecare pariu pierdut.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Suntem şi pe Facebook

Calendarul ştirilor

iunie 2022
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Arhiva Argeş Sport

RSS Ştiri sportive TVR

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other