Selectați pagina

Mâine e programată finala de dublu din cadrul Comesad BCR Open

Mâine e programată finala de dublu din cadrul Comesad BCR Open

Scott Puodziunas(Australia) si Hunter Reese(SUA)-foto, favoritii numarul 1 ai turneului futures de la Pitesti, au dispus cu 6-0, 6-2 de cuplul argentiniano-uruguayan, Casanova/Cuevas. Meciul disputat pe o temperatura extrem de ridicata a durat numai 45 de minute.

Ionut Apostol si Dragos Madaras( foto, dreapta) s-au impus cu 7-5, 1-6, 10-5 in fata cuplului format din Andrei Apostol si Nicolae Frunza, in cea de-a doua semifinala.

Finala se va juca vineri seara intre Scott Puodziunas(Australia)/Hunter Reese(SUA) si Ionut Apostol/ Dragos Madaras(SWE), ora de incepere fiind 18.30 !

Programul complet al zilei de vineri îl aveți mai jos:

 

69

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Publicitate

Calendar evenimente sportive

  1. FC Argeş – CS Mioveni

    14 iulie/20:00 - 21:45 EEST

Publicitate

Publicitate

Argeşul Online

- Argeşul Online

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Argeş, a anunţat ieri că nouă angajaţi şi 15 beneficiari de la Complexul de Locuinţe Protejate Buzoeşti au fost confirmaţi cu COVID-19. DGASPC Argeş a mai anunţat că şi la Centrul de Copii „Sf. Andrei” din Piteşti un angajat a fost depistat cu noul coronavirus.

- Argeşul Online

Prefectul Emanuel Soare a organizat azi o întâlnire cu președintele CAS Argeș, Cristian Mitrofan, directorul DSP Argeș, Sorina Honțaru, președintele Asociației Medicilor de Familie din Argeș, Mariana Boșneag și Valentin Bănică, președintele Colegiului Medicilor Argeș. Întâlnirea a avut loc în contextul răspândirii comunitare accentuate a noului coronavirus. Conform specialiștilor, foarte eficientă este depistarea activă a […]

- Argeşul Online

Verificările dispuse de prefectul Emanuel Soare, la operatorii de transport, în complexele comerciale și în zonele aglomerate continuă. Astăzi, echipe mixte, formate din jandarmi și polițiști, au verificat mijloacele de transport în comun și taxiurile la una dintre intrările în municipiul Pitești, în prezența prefectului. Echipele de control și prefectul Emanuel Soare au verificat apoi […]

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Gazduire web de calitate

gazduire web de calitate

error: Conţinut protejat :)