Selectați pagina

LPS Viitorul Pitești va participa la Junior Summer Cup

LPS Viitorul Pitești va participa la Junior Summer Cup

Prima ediție a turneului de fotbal juvenil „Junior Summer Cup“, la care vor participa peste 130 de echipe din județul Constanța și din țară, va începe luni, 17 iunie. Competiția are loc la Constanța,  în cadrul complexului sportiv Farul.
Printre acestea se vor număra si cei de la LPS Viitorul Pitești, cu echipe de la 2004( grupă pregătită de Remus Ciolan, iar la 2006 și 2007 antrenor este Mihai Toma.

Întrecerea este organizată de către Suporter Spirit Club Farul, cu sprijinul autorităților locale, și este programată a se desfășura în perioada 17-24 iunie.

În intervalul 17-20 iunie vor avea loc turneele pentru jucătorii născuți în anii 2004, 2006, 2008 și 2010. În intervalul 21-24 iunie sunt programate meciurile pentru jucătorii născuți în anii 2005, 2007, 2009, 2011 și 2012.

Evenimentul se bucură și de susținerea a numeroși fotbaliști de marcă din Constanța, printre care Florin Pătrașcu, Cosmin Matei sau Denis Alibec, dar și a actualului antrenor principal al SSC Farul, Petre Grigoraș, care și-a anunțat prezența pentru a-i încuraja și a le da sfaturi viitorilor fotbaliști ai României.

71

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Publicitate

Calendar evenimente sportive

  1. FC Argeş – CS Mioveni

    14 iulie/20:00 - 21:45 EEST

Publicitate

Publicitate

Argeşul Online

- Sorin Simion

Produced for less than a decade, but in more than one million units, the old Skoda S100 was one of road stars in the former communist countries. Few such cars are still in running conditions, but those being in original shape are quite expensive: across the Europe, a nice and original Skoda S100 can cost […]

- Sorin Simion

Maşini cândva vedete în spaţiul lumii comuniste, inclusiv la noi în ţară, vechile Skoda S100 au ieşit din fabricaţie în anul 1977. Puţine exemplare mai circulă, încă, pe şoselele din Europa, iar acelea care sunt într-o stare bună sau foarte bună se vând la preţuri aşijderea. Un astfel de exemplar se află în posesia omului […]

- Sorin Simion

După ce doi arbitri argeşeni (Robert Avram şi Iulian Călin, ambii din Ştefăneşti) şi unul din Vâlcea (Cătălin Buşi) au fost depistaţi în ultimele zile ca fiind infectaţi cu coronavirus, azi presa sportivă din Capitală (în speţă, Gazeta Sporturilor) anunţă un al patrulea caz de arbitru infectat. Ar fi vorba, potrivit colegilor de breaslă din […]

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Gazduire web de calitate

gazduire web de calitate

error: Conţinut protejat :)