arges-sport.ro Web analytics

LPS Viitorul Pitești și-a premiat cei mai buni sportivi din 2018 – Argeș Sport

Argeș Sport

Acasă

 Breaking News

LPS Viitorul Pitești și-a premiat cei mai buni sportivi din 2018

LPS Viitorul Pitești și-a premiat cei mai buni sportivi din 2018
decembrie 06
21:15 2018

LPS Viitorul Piteşti a încheiat anul cu un moment festiv, kcei mai buni sportivi şi antrenori ai liceului în anul 2018, fiind recompensați. La evenimentul găzduit de restaurantul Cornul Vânătorului au fost prezente oficialităţi de la Inspectoratul Şcolar Judeţean, Prefectura Argeş, CSM Piteşti şi DJST Argeş.

Festivitatea de premiere a avut şi momente de o încărcătură aparte. După o carieră de 38 de ani la catedră, profesoara Doina Anton a luat decizia de a ieşi la pensie. L-a descoperit pe renumitul atlet Marian Oprea, vicecampion olimpic în 2004 la triplusalt, şi pe Adina Anton, campioană mondială, recordmenă naţională la săritura în lungime, multiplă medaliată. A participat la 4 ediţii ale Jocurilor Olimpice (o dată ca sportiv şi de 3 ori ca antrenor al lotului olimpic de atletism). Conducerea liceului i-a acordat titlul de excelenţă ca semn de recunoaştere şi apreciere pentru întreaga activitate.

Doina Anton este profesor la catedra de atletism a Liceului cu Program Sportiv „Viitorul” din anul 1982. Este antrenor emerit, fostă campioană, recordmenă şi medaliată la Campionatele Europene de juniori. Are 45 ani de activitate dedicată performanţei.

Un atlet şi un luptător – cei mai buni

Titlul de cel mai bun sportiv al LPS „Viitorul” Piteşti a fost împărţit de  luptătorul Mihai Croitor(foto, sus) și  atletul Mihai Robert Dumitru.

Mihai Croitor este campion naţional la cadeţi, campion naţional şcolar, medaliat la Campionatul Naţional de Juniori, locul II la Cupa României, locul III la Campionatele Internaţionale ale României, unde au participat peste 20 de ţări şi component al lotului naţional de lupte greco-romane. Este antrenat de profesorul Vasile Pavelescu, care a fost desemnat antrenorul anului.

Mihai Dumitru a devenit campion naţional la juniori III în probele 3000 m şi 2000 m obstacole. Este recordmen naţional al probei de 2000 m obstacole la juniori III, campion naţional juniori II, medaliat la Camionatul Naţional de juniori II în proba de 3000 m. A obţinut locul cinci la Campionatele Balcanice de cadeţi, 2000 m, şi locul şase la Campionatele Balcanice de cadeţi – la 3000 m. Este component al lotului naţional şi bursier olimpic. Sportivul este pregătit de profesorul Bogdan Vâlcu, care a fost recompensat cu titlul de antrenorul anului.

 

Iată cei mai buni sportivi ai fiecărei secții:

* Baschet: Răzvan Biban (antrenor, Andrei Badea);

* Judo: Thomas Bădârcea (antrenor, prof. Nicuşor Bădârcea);

* Tenis: Alessia Sicilia Ionică (antrenor, prof. Gabriel Săndulescu);

* Handbal: Diana Dumitru (antrenor, profesor Nadina Dumitru);

* Fotbal: Florin Cârstea (antrenor, prof. Mihai Cârstea);

* Volei: Elena Gabriela Moale (antrenor, prof. Roxana Davidescu);

* Înot: Robert Maximilian Martin (antrenor, prof. Nicoleta Dubiţ).

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Aveți vreun comentariu de făcut ?

Publicitate

Publicitate

Caută în site

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Argeş-Sport.ro pe Youtube

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

FlashScore.ro

Publicitate

Susține proiectul Argeș-Sport.ro

Avem nevoie și de susținerea dvs pentru a îmbunătăți siteul Argeș Sport din toate punctele de vedere.

Mulțumim !

PUBLICITATE

Translation

Publicitate

Publicitate

Publicitate

PUBLICITATE

Publicitate

Arges-Sport.ro pe Twitter