Selectați pagina

Locul 3 pentru echipa RB Racing, în etapa a II-a de RallyCross

Locul 3 pentru echipa RB Racing, în etapa a II-a de RallyCross
Distribuiţi ştirea!

Sâmbătă și duminică, 25-26 iunie, la Mioveni s-a desfășurat etapa aII-a a Campionatului Național de RallyCross.

RB Racing, deși a fost singura echipă care a participat doar cu piloți juniori, a făcut o figură frumoasă, clasându-sepe locul III al clasamentului pe echipe.În cadrul Etapei a II-a a Campionatului Național de RallyCross, desfășurată în week-endla Mioveni, RB Racing a participat cu o echipă formată din piloți foarte tineri, printre careși doi debutanți. Cu toate acestea, dar și confruntați cu o serie de probleme tehnice, tinerii piloți musceleni s-au descurcat mai mult decât onorabil.

Mircea Șerbanescu, unul dintredebutanții în acest campionat a ocupat locul 3 la Juniori 1. Radu Nicolae a realizat unrezultat excepțional, situându-se pe locul 3 la Juniori 2. Iris Muscalu, după mai multeperipetii cauzate de câteva accidente, din care mașina a iesit destul de șifonată, a ocupatlocul 4 juniori 1, situându-se în același timp pe locul 3 la Clasa Femina. Teodora Merlă s-a clasat pe locul 4 la Juniori 2 și ocupat prima poziție la Clasa Femina. Un alt debutant înacest campionat, Bogdan Toma s-a clasat pe locul 5 la Juniori 2. Talentatul pilot RareșȘain s-a clasat pe locul 6 la Juniori 2, după ce în prima zi de concurs, după doar două ture is-a spart motorul. Echipa de mecanici, alcătuită din multiplul campion Gică Ticuță șifratele său Mădălin merită toate aprecierile pentru efortul depus pentru a reuși înlocuirea acestuia, în vederea startului de duminică, însă, în finală un bolovan a pus capăt unui weekend nu foarte fericit.David Nedelcu s-a impus la clasa H1 în fața unor piloți cu zeci de ani de experiență în astfel de curse, ocupând locul întâi la finalul acestei etape. Din păcate, Andrei Marionoiu de la Clasa H2 a fost trădat de cutia de viteze, încă din prima zi de concurs.

Aceste rezultate au dus echipa pe locul 3 la final, RB Racing fiind singuraechipă reprezentată doar de juniori, ceea ce vorbește de la sine despre faptul că zona Campulungului este o adevărată pepiniera de tineri antrenați și pregătiți în sporturile cu motor. De menționat este și vizita facută de vicepreședintele FRAS Cătălin Nicolaescu, mereu alături de Rallycross și de președintele Norris Mageanu. Acesta a discutat cu tinerii sportivi, fiind foarte mândru de școala de la Câmpulung – oraș din care și el provine.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Suntem şi pe Facebook

Calendarul ştirilor

august 2022
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Arhiva Argeş Sport

RSS Ştiri sportive TVR