arges-sport.ro Web analytics

Liga Elitelor U15 | FC Argeș s-a calificat în sferturile competiției – Argeș Sport

Argeș Sport

Acasă

 Breaking News

Liga Elitelor U15 | FC Argeș s-a calificat în sferturile competiției

Liga Elitelor U15 | FC Argeș s-a calificat în sferturile competiției
aprilie 15
16:16 2019

FC Argeş U 15, echipă pregătită de antrenorul Daniel Ghiţă a reuşit calificarea la turneul final al Ligii Elitelor. În ultimul meci al seriei a 9-a, disputat sâmbătă, argeșenii au învins cu 7-2 pe CS Atletico Roşiorii de Vede şi au terminat grupa pe locul I, cu 21 de puncte, obţinute în 9 etape, cu două mai mult decât ocupanta locului secund, Pro Junior Craiova. 

Câștigătoarele celor 16 serii din etapa regională se vor întâlni în patru grupe a câte 4 echipe. Jocurile se vor disputa în sistem turneu, în zilele de 1, 3 și 5 mai (fiecare cu fiecare, o singură dată pentru fiecare grupă în parte). Primele două clasate din fiecare grupă merg mai departe în faza semifinală.

Aceste 8 echipe vor fi repartizate în două grupe de câte 4, iar primele două din fiecare grupă ajung în faza finală a competiției, Final Four-ul, care se dispută într-o singură localitate, în sistem semifinale-finale.

Echipele calificate: LPS Suceava, SC Comstar Vaslui, ACS Dacia Unirea Brăila, FC Viitorul, ACS Centrul de Performanță Rapid București, FC FCSB, ASC Daco-Getica București, CS Hidro Râmnicu-Vâlcea, FC Argeș, U Craiova 1948 CS, LPS Banatul Timișoara, ASU Poli Timișoara, ACS Viitorul Arad, FC Universitatea Cluj, CFR 1907 Cluj, ACS Colțea 1920 Brașov.

Ședința tehnică pentru stabilirea localităților de desfășurare a turneelor și a ordinii jocurilor, va avea loc pe data 25 aprilie 2019, la Casa Fotbalului (București) în prezența delegaților echipelor calificate.  Componența grupelor va fi stabilită de Departamentul Competiții în baza unei proceduri care va fi anunțată la sedința tehnică.

Federația Română de Fotbal a lansat în 2018 Liga Elitelor și la categoria de vârstă U15, după ce competițiile de la nivelul U17 și U19 s-au dovedit un succes.

Liga Elitelor U15 este o competiție care asigură contextul competițional optim pentru formarea și dezvoltarea tinerilor jucători. 87 de echipe au fost prezente în faza regională a competiției.

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Aveți vreun comentariu de făcut ?

Publicitate

Publicitate

Caută în site

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Argeş-Sport.ro pe Youtube

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

FlashScore.ro

Publicitate

Susține proiectul Argeș-Sport.ro

Avem nevoie și de susținerea dvs pentru a îmbunătăți siteul Argeș Sport din toate punctele de vedere.

Mulțumim !

PUBLICITATE

Translation

Publicitate

Publicitate

Publicitate

PUBLICITATE

Publicitate

Arges-Sport.ro pe Twitter