Selectați pagina

Liga 4 | Cristian Negru(Real Bradu): ”Vom avea un campionat disputat până în ultima rundă”

Liga 4 | Cristian Negru(Real Bradu): ”Vom avea un campionat disputat până în ultima rundă”

Real Bradu este și în acest an implicată în lupta pentru locurile fruntașe, după ce a câștigat campionatul în sezonul 2018-2019 și s-a impus în finala Cupei României, faza județeană. Cu un antrenor nou, este vorba de Cristian Negru, teamul susținut financiar de Primăria din localitate a avut un parcurs bun, aflându-se la un singur punct de primele două clasate, este vorba de Câmpulung și Budeasa.

Echipa Real Bradu s-a bazat și pe jucători cu experiență competițională și la nivelul altor eșaloane, cum ar fi Mihăilă, Gălan, Mormolea, Neagu, Ștefănescu și Pavăluță și este singura echipă care a reușit să se impună în fața liderului Academia Câmpulung, scor 4-2 în în runda cu numărul 5.

Arges-Sport.ro a stat de vorbă cu tehnicianul celor de la Real Bradu, este vorba de Cristian Negru, iată ce a declarat acesta:

1.Cum apreciezi prima parte a sezonului pentru echipă ?
Consider că am avut o prima parte de sezon bună, astfel că putem continua cursa pentru ocuparea primei poziții la finalul campionatului.

2. Care ar fi plusurile si minusurile teamului pe care il pregatesti
     Jucătorii cu experiență din lotul echipei noastre au avut un rol important, însă trebuie amintită și evoluția tinerilor noștri jucători. Per total formăm un grup unit, asta s-a văzut în multe jocuri de până acum.

3.Ce meci te-a multumit pe deplin in turul campionatului?
Cu certitudine cel mai bun joc al nostru a fost cel din runda cu numărul 5, când ne-am impus în fața actualului lider, Academia Câmpulung.

4.Cum ti se pare nivelul Ligii a patra ?
Comparativ cu anii anteriori nivelul acestui eșalon este unul mult mai bun cred eu.

5. Ai antrenat si la un nivel mai inalt, ce ti-ai propus sa faci in continuare?
Mi-am propus să promovez în Liga 3 cu actuala mea echipă

6. Crezi ca lupta pentru prima poziție se va da până in ultima rundă?
     La cum s-a derulat prima parte a sezonului, eu cred că lupta pentru șefia clasamentului se va da până în ultima rundă.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

LIVE GoFM

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

Publicitate

Calendar evenimente sportive

Nu există evenimente viitoare în acest moment.

Publicitate

Publicitate

Argeşul Online

- Sorin Simion

În cadrul unei conferinţe de presă comune, susţinute azi la sediul Prefecturii judeţului Argeş, de prefectul Emanuel Soare şi de şefa Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică, Sorina Honţaru, a fost evocată posibilitatea ca alte patru comune din Argeş să intre în carantină. „… în cursul săptămânii (în curs – n.r.) se va decide dacă se […]

- Argeşul Online

„În această seară, începând cu orele 22, va avea loc a doua etapă a acțiunii de dezinsecție, cu mijloace mecanizate, pentru acoperirea întregului perimetru al municipiului. În intervalul orar 22 – 5, mașinile dotate cu tunuri de pulverizare vapori de substanță pentru dezinsecție, cu o rază de acțiune de până la 50 m, vor circula […]

- Argeşul Online

„În urma apariţiei, în cursul serii de 03 august a.c., în spatiul public, a unor imagini privind două ipostaze în care o minoră a fost agresată, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe și amenințare.În cauză se desfășoară cercetări pentru identificarea tuturor […]

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Gazduire web de calitate

gazduire web de calitate

error: Conţinut protejat :)