Selectați pagina

Liga 4 | Cristian Irimia ( Voinţa Budeasa ): ”Meciurile cu Câmpulung şi Bradu vor fi decisive”

Liga 4 | Cristian Irimia ( Voinţa Budeasa ): ”Meciurile cu Câmpulung şi Bradu vor fi decisive”

Voinţa Budeasa rămâne şi în sezonul 2019-2020 din Liga a patra una dintre grupările puternice, aflându-se de altfel la egalitate cu Academia Câmpulung, diferenţa fiind făcută de golaverajul mai bun al acestora din urmă.
Team-ul argeşean este coordonat din teren de Cristian Irimia, fost jucător al celor de la Sportul, Dinamo şi Rapid. Experimentatul mijlocaş ce a evoluat şi pentru Dinamo Kiev s-a destăinuit cititorilor noştri într-un interviu realizat la început de an.

1.Cum apreciezi prima parte a sezonului pentru echipă ?

Un tur de campionat  reuşit,  echipa a jucat foarte bine exceptând meciul de la Câmpulung unde am pierdut, deşi am facut o prima repriza bună şi am ratat cateva ocazii importante. De asemenea, la Priboieni am pierdut 2 puncte nemeritat din punctul meu de vedere. In rest nu am avut probleme , am dominat toate partidele de la inceput la sfârşit .

2. Care ar fi plusurile si minusurile teamului pe care il pregatesti

S-a  format un grup unit şi frumos cu jucatori foarte buni care au jucat si la nivel mai inalt de liga a patra. Avem un grup foarte restrâns şi după ce  au apărut cateva accidentări am avut ceva probleme, dar ne-am descurcat până la urmă.

3.Ce meci te-a multumit pe deplin in turul campionatului ?

În principiu în toate meciurile echipa a jucat bine ( exceptând meciul de la Câmpulung) in toate am dominat si avut  multe ocazii.Cel mai bun meci al nostru as putea să spun si cred ca a fost ultimul meci din tur de la Poiana Lacului,  unde ne-a iesit tot , cu niste goluri extraordinare si un joc foarte bun mai ales in prima repriză .

4.Cum ti se pare nivelul Ligii a patra ?

Este unul destul de slab, pentru că în afara de 5-6 echipe care au cât de cât un buget  si pot transfera jucători care au jucat si la nivel mai inalt ( cum ar fi Real Bradu , Academia Campulung, Priboieni, Poiana Lacului , AS Colibasi si CS Mioveni II ). După părerea mea sunt prea multe echipe în liga aceasta care sunt doar inscrise politic si atat , nu vor sa se implice deloc , vor doar sa aibă o echipa sa se auda numele oraşului(comunei), nu îi intereseaza de nimic doar o simpla prezenta pe teren si cam atat.

5. Esti la inceput de drum in cariera, ce ti-ai propus sa faci in continuare

Nu pot să spun că vreau sa îmi fac o carieră de antrenor , fac din plăcere lucrul acesta, dar nu se stie niciodata unde te duce viaţa ! Mai mult ca sigur nu o să fac o profesie, poate undeva la copii as face lucrul acesta, pentru că aş lucru cu zâmbetul pe buze .

6. Crezi ca lupta pentru promovare se va da pana in ultima runda?

Consider ca se va da până în ultima etapa.După părerea mea meciurile cu Real Bradu şi Academia Câmpulung vor fi de 6 puncte, acolo se va face diferenta în mare parte. Mai pot apărea surprize cu echipele care le-am menţionat mai sus. Va fi un retur strâns , eu sper sa mai aducem cativa jucatori pe posturile unde avem probleme, să nu mai apara accidentari si la sfarşit să fim noi cei care ne vom bucura.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

LIVE GoFM

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

Publicitate

Calendar evenimente sportive

Nu există evenimente viitoare în acest moment.

Publicitate

Publicitate

Argeşul Online

- Argeşul Online

„Sunt șase luni de când am depus jurământul pentru funcția de prefect al Argeșului, perioadă în care am încercat să apăr, cât am putut de bine, interesele argeșenilor. Sunt onorat că am lucrat în slujba dumneavoastră, a cetățenilor și a Guvernului Orban, în momente extrem de dificile, care ne-au pus la grea încercare priceperile, capacitatea […]

- Argeşul Online

În această seară, în mediile politice din judeţ a început să circule vestea conform căreia premierul Ludovic Orban l-ar fi demis pe prefectul de Argeş, Emanuel Soare, la fel ca şi pe subprefectul Adrian Bughiu. Cele două demiteri au, în mod normal, strânsă legătură cu faptul că, de săptămâni bune, judeţul Argeş e în top […]

- Argeşul Online

Unul dintre cei doi subprefecţi ai judeţului Argeş, Adrian Bughiu (membru al partidului ALDE), nu mai este, din această seară, subprefect de Argeş. „Vreau să vă mulțumesc tuturor celor cu care am colaborat din postura avută la Institutia Prefectului Arges! Distinși prieteni, Funcțiile, și în special cele publice nu sunt pe viață! Iată că astăzi […]

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Gazduire web de calitate

gazduire web de calitate

error: Conţinut protejat :)