Selectați pagina

Liga 4 | Alin Durdun (Academia Muscelul Câmpulung): ”Imi doresc foarte mult să promovez cu această echipă”

Liga 4 | Alin Durdun (Academia Muscelul Câmpulung): ”Imi doresc foarte mult să promovez cu această echipă”

Academia Muscelul Câmpulung este liderul de toamnă în Liga 4, jucătorii pregătiţi de Alin Durdun şi Iulian Tameş reuşind să preia şefia clasamentului în runda a 17-a, după ce au surclasat în deplasare pe Gloria Berevoeşti cu 9-0.
Câmpulungenii au acelaşi număr de puncte 52, cu a doua clasată, Voinţa Budeasa, dar cu un golaveraj superior +80 faţă de +64. Potrivit paginii oficiale  de Facebook a grupării argeşene, jucătorii se vor reuni pe data de 20 Ianuarie, iar de la începutul lunii Februarie este preconizat un cantonament şi sunt programate 4 meciuri amicale, cu adversari care vor fi anunţaţi ulterior.

Argeş Sport a realizat un interviu cu unul dintre tehnicienii primei clasate, este vorba de fostul jucător al celor de la Aro Câ,mpulung, Alin Durdun. Acesta a vorbit  despre munca depusă împreună cu Iulian Tameş, dar a recunoscut cu sportivitate şi meritele lui Gheorghe Mihali, cel care a pregătit echipa vreme de 13 runde.

1.Cum apreciezi prima parte a sezonului pentru echipa ?

Fiind o echipă nou înfiinţată, cu jucători care nu au mai jucat împreună, începutul nu a fost foarte uşor şi în prima rundă a sezonului am remizat cu AS Colibaşi, iar în etapa cu numărul 5 am pierdut la Real Bradu, după o primă repriză foarte bună făcută de noi.Un merit deosebit pentru această echipă, din punctul meu de vedere, îl are Gică Mihali, el fiind antrenorul care a pregătit Câmpulungul până în etapa a 13-a , eu şi colegul Iulian Tameş reuşind să ducem mai departe  o muncă începută de el.

2. Care ar fi plusurile si minusurile teamului pe care il pregatesti

Am la dispoziţie jucători cu experienţă, de valoare, care au evoluat în eşaloanele superioare şi pot face face cu antrenamente în fiecare zi, pentru a putea fi pregătiţi din punct de vedere fizic, tactic şi tehnic.Despre minusuri nu am foarte multe de spus, pentru ca sunt foarte mulţumit de evoluţia băieţilor.Imi doresc întărirea lotului prin aducerea a minim trei jucători de câmp şi a unui portar, pentru a putea reuşi promovarea în Liga 3.

3.Ce meci te-a multumit pe deplin in turul campionatului ?

Meciul susţinut cu cei de la Priboieni, în runda a 14, când am şi debutat ca antrenor principal şi pe care l-am câştigat cu 8-0.Mi-a fost puţin teamă de această confruntare, pentru că la ora disputării ei, oaspeţii se aflau la trei puncte de noi.

4.Cum ti se pare nivelul Ligii a patra ?

Este un campionat mult mai puternic faţă de anii anteriori. Sunt 4-5 echipe cu posibilităţi financiare, care se si pregătesc mai bine, iar restul nu pot emite pretenţii pentru locurile fruntaşe.

5. Ce ti-ai propus sa faci in continuare in cariera de antrenor?

În momentul de faţă îmi doresc foarte mult să promovez cu această echipă.Am evoluat în Liga 2 foarte mulţi ani la Câmpulung şi îmi doresc din suflet ca în oraşul nostru să avem parte iar de fotbal la un nivel superior.

6. Crezi ca lupta pentru promovare se va da pana in ultima runda?

Cu siguranţă lupta se va tot între cele trei team-uri din fruntea clasamentului şi se va juca până în ultima etapă.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

LIVE GoFM

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

Publicitate

Calendar evenimente sportive

Nu există evenimente viitoare în acest moment.

Publicitate

Publicitate

Argeşul Online

- Sorin Simion

În cadrul unei conferinţe de presă comune, susţinute azi la sediul Prefecturii judeţului Argeş, de prefectul Emanuel Soare şi de şefa Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică, Sorina Honţaru, a fost evocată posibilitatea ca alte patru comune din Argeş să intre în carantină. „… în cursul săptămânii (în curs – n.r.) se va decide dacă se […]

- Argeşul Online

„În această seară, începând cu orele 22, va avea loc a doua etapă a acțiunii de dezinsecție, cu mijloace mecanizate, pentru acoperirea întregului perimetru al municipiului. În intervalul orar 22 – 5, mașinile dotate cu tunuri de pulverizare vapori de substanță pentru dezinsecție, cu o rază de acțiune de până la 50 m, vor circula […]

- Argeşul Online

„În urma apariţiei, în cursul serii de 03 august a.c., în spatiul public, a unor imagini privind două ipostaze în care o minoră a fost agresată, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe și amenințare.În cauză se desfășoară cercetări pentru identificarea tuturor […]

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Gazduire web de calitate

gazduire web de calitate

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

    Necessary

    Advertising

    Analytics

    Other

    error: Conţinut protejat :)