Selectați pagina

Liga 3 | Adrian Dulcea:”Tânăra noastră echipă are nevoie de sprijin în meciul cu satelitul Univ.Craiova”

Liga 3 | Adrian Dulcea:”Tânăra noastră echipă are nevoie de sprijin în meciul cu satelitul Univ.Craiova”
Distribuiţi ştirea!

Vineri, cu începere de la ora 18, pe stadionul de la Valea Ursului, singura echipă din Argeș rămasă în Liga 3, este vorba de Unirea Bascov, va disputa primul meci oficial acasă din sezonul 2019-2020. Echipa pregătită de Adrian Dulcea va primi vizită satelitului Universității Craiova, pregătit de Adrian Iencsi. Cele două teamuri au început sezonul cu egaluri, Bascovul, 3-3 în deplasare cu Voluntari, iar Craiova cu cei de la Balotești, scor 1-1, pe teren propriu.

Adrian Dulcea își dorește o evoluție cât mai bună, chiar dacă adversarul e unul dificil: ” Ne aşteaptă un meci greu cu echipa satelit a Craiovei; întâlnim o grupare bună, cu jucători ce au făcut pasul la prima echipă a Băniei. În jocul de săptămâna trecută, oltenii au aliniat o formaţie în care s-au regăsit şi cinci jucători care au activat la prima ligă, Marinescu, Briceag, plus alţi jucători tineri, foarte talentaţi, care au reuşit să facă o figură frumoasă şi anul trecut. Ca să nu mai spunem că oltenii sunt campioni naţionali de juniori. Ne gândim să ne apropiem victoria, dar nu va fi uşor; sper, de asemenea, să avem aportul publicului, ne punem bază în oamenii ce vor ajunge la stadion. Avem o echipă tânărăcare are nevoie de sprijin. Avem doi jucători suspendaţi, Dumitrache şi Iamandi, fotbalişti cu experienţă. Sunt convins că o să găsim soluţii pentru a suplini aceste absenţe. Avem un lot de jucători tineri care aşteaptă să intre în orice moment. Dorinţa lor de afirmare şi faptul că vor să se impună în primul 11 ne va face să nu le simpti lipsa celor doi”.

Revenirea acasă îi va motiva

Unirea Bascov revine după ceva timp pe arena de la Valea Ursului, iar oficialii echipei speră ca acest lucru să fie de bun augur în economia campionatului: ”Anul trecut am jucat meciurile de acasă al Mioveni, acum suntem mai aproape, la Valea Ursului, vrem să vină lumea. Publicul din Bascov e nerăbdător să vadă echipa. Dar e important ca şi noi sîă avem un nivel al jocului ridicat. şi să avem rezultate frumoase. Aşa putem aduce lumea la stadion”.

Seria a treia, cea mai puternică

Tânărul tehnician al grupării din Bascov a făcut referire și la seria a treia, cea mai puternică în opinia lui: ” În altă ordine de idei, seria din care facem parte este cea mai grea din cele cinci ale Ligii 3; sunt echipe cu experienţă, iar financiar sunt la un nivel foarte ridicat, şi-au permis să aducă fotbalişti din Liga 2, jucători care pot face diferenţa la acest nivel. Mă refer la Slatina, Râşnov, Progresul Spartac, Braşov. Vor avea un cuvând greu de spus în acest sezon. Dar şi celelalte echipe sunt organizate şi sunt convins că vor apărea mai multe surprize. Lupta va fi strânsă până spre final”.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Suntem şi pe Facebook

Calendarul ştirilor

iunie 2022
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Arhiva Argeş Sport

RSS Ştiri sportive TVR