Selectați pagina

La startul primei etape din Campionatul Naţional Women Rally vor fi prezente şi două argeşence

La startul primei etape din Campionatul Naţional Women Rally vor fi prezente şi două argeşence
Distribuiţi ştirea!

În weekend-ul care urmează se va desfăşura la Timişoara prima etapă a Campionatului Naţional Women Rally – Bosch car Service. Şi în acest an Trofeul etapei este susţinut de Casa Auto Timişoara, iar George. Inovaţie BCR rămâne partenerul fidel al clasei de maşini electrice.

Pe lista de înscrieri figurează şi două concurente din Argeş, e vorba de Francisca Radu,  pe o Mazda 3 şi Alexandra Dumitru , ce va concura pe un Fiat Punto.

Primul eveniment automobilistic din acest an dedicat doamnelor şi domnişoarelor, desfăşurat sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, aduce la start 48 de maşini. Ca şi la ediṭiile precedente, la start se vor alinia concurente din toată ṭara, 16 judeṭe fiind reprezentate pe lista de înscrieri.

Organizatorii şi susṭinătorii Campionatului doresc să continue implementarea noţiunilor de conducere defensivă şi proactivă la nivelul conducătoarelor auto şi să le pună la dispoziţie un cadru organizat şi sigur în care acestea să îşi poată testa şi îmbunătăţi abilităţile la volan, contribuind astfel la scăderea numărului de accidente rutiere.

„Anul acesta sărbătorim 120 de ani de la prima bujie cu scânteie Bosch susţinând performanţa auto pentru al 5-lea an la rând, fiind partenerii campionatului Women Rally 2022. În semn de apreciere pentru femeile din rândul conducătorilor auto din România suntem prezenţi şi de această dată cu caravana Bosch Car Service.
Campiontul naţional Women Rally se bucura de o notorietate din ce în ce mai mare în fiecare an, numarul de participante fiind în creştere şi în 2022. Echipa noastră de specialiştii îşi oferă suportul pentru a inspecta atât maşinile concurentelor, cât şi ale participanţilor la eveniment care doresc să beneficieze de o verificare tehnică gratuită.

De asemenea, fiecare concurentă la raliu va beneficia de o asistenţa rutieră valabilă un an pe teritoriul Romaniei”. – a declarat domnul Mircea BELA, director de vânzări Robert Bosch SRL.

Evenimentul păstrează formatul deja consacrat, începând vineri, 27 mai, cu un briefing premergător concursului, unde organizatorii şi participantele vor discuta toate detaliile ce ţin de regulament şi program, pentru ca totul să se desfăşoare perfect.

Tot vineri, 27 mai 2022, în Piaţa Iancu Huniade, începând cu ora 18.00 va avea loc premierea laureatelor Campionatului 2021, pentru ca apoi de la ora 19.00 spectatorii să poată participa la Startul Festiv.

Concursul se va desfăşura efectiv sâmbătă, 28 mai, începând cu ora 10:00, pe un traseu special amenajat la Shopping City Timişoara. Organizatorii le-au pregătit concurentelor atât viraje de viteză, cât şi ace de păr sau şicane unde îşi vor demonstra agilitatea la volan. Vor fi două manşe de concurs în care concurentele iau startul pe rând, fiind cronometrate la sutimi de secundă. Toată acţiunea va putea fi urmărită live pe canalul de facebook şi pe YouTube.

Ca şi până acum, concurentele de la etapele Women Rally vor puncta într-una din cele 5 clase, constituite conform regulamentului, în funcţie de capacitatea motorului şi de gradul de modificare a maşinii. Clasele 1, 2 şi 3 sunt dedicate maşinilor de stradă fără modificări, cu motor termic. Women Rally este astfel locul perfect pentru a face primii paşi în motorsport cu costuri minime şi folosind maşinile personale, organizatorii punând la dispoziţia concurentelor chiar şi căşti şi cagule, necesare pentru ca totul să se desfăşoare în siguranţă.

Clasa 4 este dedicată maşinilor electrice şi aliniază la start şase concurente la prima etapă din acest sezon. Susţinută de George, primul banking inteligent din România, este dovada faptului că Women Rally accelerează alături de parteneri vizionari către un viitor mai verde, sustenabil.

“Suntem mândri şi entuziaşti să fim alături, prin George, primul banking inteligent din România, Campionatului Women Rally, un proiect care facilitează şi valorifică implicarea femeilor în lumea fascinantă a motorsportului. Am ales clasa vehiculelor electrice pentru că privim cu încredere spre viitor şi, asemenea lui George, ne place să-l construim de acum cu ajutorul tehnologiei. Ne aliniem astfel la start cu o comunitate tânără, creativă, elegantă, care îmbină într-un mod educativ pasiunea pentru sport cu tehnologia şi protejarea mediului”, a declarat Laura Mihailă, Şef Departament Marketing, BCR.

Clasa 5 este dedicată maşinilor modificate sau posesoarelor de licenţă FRAS cu un grad mai mare decât cel al licenṭelor pentru Women Rally.

Ca în fiecare an la Timişoara, maşinile de deschidere vor fi tot din gama Mercedes – Benz, maşini puse la dispoziṭie de către Casa Auto Timişoara, şi vor parcurge traseul în deschiderea concursului. Dacă anul trecut, cu ocazia Women Rally Timişoara, s-a lansat noul Mercedes Benz EQA, 100% electric, anul acesta toate cele 3 maşini de deschidere vor fi electrice: EQA, EQB, EQC. A.C.S Women In Motorsport se aliniază astfel, alături de introducerea, acum 2 ani, pentru prima dată în România a unei clase de maşini electrice, tendinṭei de electrificare a motorsportului şi încearcă să îşi aducă aportul la crearea unui viitor verde, cu o mobilitate sustenabilă.

,,Turăm din nou motoarele, pentru al patrulea an consecutiv la Timişoara şi în acest an festiv, când Casa Auto Timişoara împlineşte 25 de ani de comercializare şi servisare auto la cele mai înalte standarde, în vestul ṭării. Am ales să continuăm tradiṭia şi să fim parte a acestui fenomen Women Rally, unde nu este vorba doar despre automobilism, este vorba si despre frumuseṭe, eleganṭă, curaj, prietenie, dovada ca doamnele şi domnişoarele pot şi îşi doresc de la an la an sa-şi depaşescă limitele.

Şi în acest an acordăm Trofeul Casa Auto Timişoara şi vă aşteptăm să descoperiṭi condusul electric de la Mercedes-EQ,  cu un model de maşină pentru fiecare, pentru fashionişti, pentru familii sau pentru iubitori de adrenalină. ABC-ul mobilităṭii electrice Mercedes– EQA, EQB, EQC”, a declarat Mirela Castelli, director marketing Casa Auto Timişoara.

Cele mai rapide concurente vor fi premiate la Festivitatea de Premiere din cadrul Dineului Oficial, care va avea loc sâmbătă seara începând cu ora 19:00 la Casa Auto Timişoara.

Toate informaţiile legate de concurente, noutăţile din timpul concursului şi atmosfera Women Rally surprinsă în imagini sunt disponibile pe instagram @womenrally.ro şi pe pagina de facebook a campionatului. Detalii despre regulament, înscriere şi următoarele etape din acest sezon pot fi găsite pe site-ul oficial www.womenrally.ro

Campionatul Naţional Women Rally – Bosch Car Service 2022 îmbină testele cronometrate de îndemânare la volan cu oportunităţi de socializare, noţiuni de conducere defensivă şi momente elegante petrecute într-o companie inedită, care împărtăşeşte pasiunea pentru maşini şi ambiţia de auto-depăşire. Împreună, comunitatea Women Rally contribuie la şosele mai sigure, încurajând într-un cadru legal şi sigur dezvoltarea abilităţilor la volan şi responsabilitatea în trafic, pentru toată familia.

Campionatul Naţional Women Rally, ediṭia 2022 este susţinut de către Bosch Car Service.

Etapa I – Timişoara (27-28 mai 2022) a Campionatul Naţional Women Rally – Bosch Car Service 2022, Trofeul Casa Auto Timişoara, este susţinută de către Casa Auto Timişoara, clasa de maşini electrice powered by George, primul banking inteligent din România, şi partenerii gold: Castrol România, Parsa Beauty, Catena – Farmacia Inimii, Hotel Melodia, Shopping City Timişoara.

Parteneri silver: AEA Medical, Gerovital, Cramele Cricova, Violettes – Boutiques des fleurs, Coca-Cola, Nespresso, Vittel, Prestige Flame, Brandocracy.

Parteneri: Primăria municipiului Timişoara, Universitatea Politehnică Timişoara.

Parteneri media: TVR, TVR Timişoara, West City Radio Timişoara,  RallyMax, Autoştiri.ro, Ziarul News, GP24.ro, 24auto.ro, Express de Banat, FanRally.ro, Fabian Robert Photography, FireWeb.

Parteneri print: PMA Invest, Impress.

Campionatul Naţional Women Rally – Bosch Car Service se desfăşoară sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv şi a Ministerului Sportului.

viewscnt

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Suntem şi pe Facebook

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

RSS Ştiri sportive TVR

Calendarul ştirilor

decembrie 2022
L Ma Mi J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Arhiva Argeş Sport

RSS Romedia

 • Medic nou la Spitalul Orășenesc din Mioveni 2 decembrie 2022
  Începând de luni, 5 decembrie 2022, în cadrul Spitalului Orășenesc Mioveni își va începe activitatea Raluca Onilă, medic cu specializarea în Diabet Zaharat, Nutriție și Boli Metabolice. Dr. Raluca Onilă are 33 de ani, este absolventă a Universităţii de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara, iar experiența acumulată ca rezident în cadrul Spitalului Clinic […]
 • Piteștiul în întuneric. La propriu și la figurat… 30 noiembrie 2022
  S-a aprins iluminatul ornamental dedicat sărbătorilor de iarnă în Pitești. S-au aprins luminile. Dar nu sunt vizibile…Să nu îmi veniți cu vrăjeala aia ieftină (propagată de fanii partidului), că a crescut prețul energiei electrice, că municipalitatea nu mai are bani, că nu ține. Sibiu, Craiova, Brașov, Cluj sunt tot în România. Să nu mai zic […]
 • Casa de Cultură a Studenților Pitești, pe scenă la „IaȘi Dansează” 28 noiembrie 2022
  Delegația Casei de Cultură a Studenților Pitești, condusă de coregraful piteștean Daniel Ionescu, s-a întors de la Festivalul Național de Dans – IaȘi Dansează cu rezultate remarcabile. La ediția din acest an numărul dansatorilor participanți la Festivalul Național de Dans „IaȘi Dansează” a fost impresionant. Această competiție are ca scop schimbul cultural și de experiență […]
 • Rezultate LOTO 6/49, Joker, 5/40, Noroc – Duminică, 27 noiembrie 2022 28 noiembrie 2022
  Duminică, 27 noiembrie 2022, au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc, după ce la tragerile loto de joi, 24 noiembrie a.c., C.N. – Loteria Română a acordat 12.091 de câștiguri în valoare totală de peste 767.700 de lei. Loto 6/49: 19, 33, 39, 18, 30, 26 […]
 • A.D.I. Servsal Argeș: „Nu ți-ai selectat deșeul? O va face șoricelul!” 28 noiembrie 2022
  Cu toții vrem să trăim într-o lume mai puțin poluată, fără deșeuri ce formează peisaje dezolante și fără teama pentru viitor. Poate ți se pare imposibil să te gândesti ca, în scurt timp, lacurile și râurile nu ar mai fi pline de sticle de plastic, însă este suficient să dăm un bun exemplu celor din […]