Selectați Pagina

Juniorii clubului RB Racing s-au evidenţiat la Șura Mare

Juniorii clubului RB Racing s-au evidenţiat la Șura Mare
Distribuiţi ştirea!

Tinerii piloți de la RB Racing au concurat în acest week-end, la Șura Mare, în cadrul etapei a III-a din CampionatulNațional de Slalom Paralel. Atât Mihai Pelmuș, cât și David Nedelcu au avut evoluții remarcabile, clasându-se pepodiumul clasamentului final, la clasa Piloți licențiați juniori.

În acest week-end, la Șura Mare, Sibiu, în organizarea clubului sportiv ACS SibiuMotorsport s-a desfășurat cea de a treia etapă din cadrul Campionatului Național deSlalom Paralel, competiție organizată sub egida Federației Române de AutomobilismSportiv. Juniorii de la RB Racing, Mihai Pelmuș, David Nedelcu și Radu Nicolae au avuto evoluție remarcabilă în cadrul acestui eveniment unde au obținut primul loc la categoriajuniori prin Mihai Pelmus și locul al treilea prin David Nedelcu, în cadrul aceleiași categorii. Cei doi juniori s-au clasat în poziții de frunte în clasamentul general, MihaiPelmus obținând locul al treilea, iar David Nedelcu locul 5, în condițiile în care în acestclasament sunt incluși toți concurenții, indiferent de clasa de motorizare, sau categoria devârstă. De menționat că Mihai Pelmuș este cel mai rapid pilot de la Juniori. ȘtefanGîrleanu a terminat pe locul 2, iar David Nedelcu, pe un Renault Clio a venit pe 3.

Începând cu această etapă s-au mai format două noi subcategorii de juniori, Trofeul 1.4 șiTrofeul 1.6., cele două reprezentând clase de motorizare. La clasa 1.4 David Nedelcu a câștigat întrecerea, iar la clasa 1.6 Mihai Pelmuș a obținut de asemeni victoria, surclasându-i pe toți ceilalți concurenți. Din pãcate, dupã o defecțiune a mașinii Radu Nicolae a fost nevoit să abandoneze încã din primele faze ale competiției.

Urmare arezultatelor obținute și în această etapă, Mihai Pelmuș se desprinde în cadrulclasamentului de Slalom Pararel de restul competitorilor, devenind principalul favorit altitlului de campion național la juniori. Totodată, David Nedelcu confirmă rezultatele foartebune din competiția de RallyCross, dovedind că este un pilot cu certe calități și înîntrecerile de Slalom Paralel. Următoarea etapă de Slalom Paralel se va desfășura tot laȘura Mare pe 23 Iulie. Tot în week-end-ul care s-a încheiat, pilotul Andrei Dună areprezentat o altă confirmare a felului în care se pregătește performanța la clubul RBRacing. Andrei Dună a concurat la Târgu Mureș, în cadrul etapei a II-a a Campionatului Național de Super Rally, unde a ocupat locul 9 în clasamentul Open, locul 4 la clasa lacare a participat, clasându-se pe podium împreună cu echipa, din care a făcut parte alături de multiplul campion Mihai Leu.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamă

Reclamă

Case Pariuri Online

Pariuri Sportive online

Reclamă

Case de pariuri online din Romania

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

www.alternativo.ro

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

RSS Ştiri sportive TVR