Selectați pagina

Jocuri de păcănele pe alese, în funcție de numărul de linii de pariere

Jocuri de păcănele pe alese, în funcție de numărul de linii de pariere
Distribuiţi ştirea!

Evoluția jocurilor de păcănele se poate vedea cel mai clar comparând Liberty Bell, primul aparat de sloturi, care avea o singură linie de plată, cu sloturile de astăzi, care au 243 de linii de pariere.

Numărul liniilor de plată disponibile este unul dintre cele aspectele importante, pentru că o linie de plată reprezintă o traiectoria pe care se pot forma câștigurile. De exemplu, un joc cu trei role și trei rânduri, poate avea trei linii de plată (sunt luate în considerare doar  simbolurile care se opresc pe orizontală) sau cinci lini de plată (trei pe orizontală și două pe diagonală). Cu cât sunt mai multe linii de pariere, cu atât combinațiile posibile de câștig sunt mai numeroase. Astfel, un slot de tip Megaways, cu 243 de linii, are peste 117.000 de alinieri posibile ale simbolurilor care plătesc.

Caracteristicile unui slot sunt aceleași, fie că joci pe bani, fie că te distrezi cu sloturi online demo. Dacă vrei să te relaxezi la păcănele, iată cinci recomandări cu număr diferit de linii de plată.

ZODIAC WHEEL – 5 linii

A fost lansat de producătorul EGT în anul 2015 și, de atunci, se menține în topul preferințelor pasionaților de sloturi. Zodiac Wheel are 5 linii de plată, valoarea minimă a fisei fiind de 0,05 lei. Așadar, valoarea minimă a mizei per rotire este de 0,20 lei. Cele mai valoroase simboluri sunt astronomul, ghicitoarea, telescopul și globul.  Roata zodiacală este simbolul Wild, care poate să înlocuiască oricare alt simbol, în afară de cele două pictograme Scatter, reprezentate de o carte și de o hartă.

Funcția Gamble îți permite să multiplici câștigurile mici și medii, printr-o selecție clasică Roșu/Negru. Poți întoarce maxim 5 cărți, la fiecare răspuns corect dublându-se suma. Nu lipsesc nici jackpoturile progresive Jackpot Cards.

DEAD OR ALIVE – 9 linii

Este inspirat din filmele cu Vestul Sălbatic, în care se puneau recompense pe capul indivizilor certați cu legea. Aceștia puteau fi aduși „Dead or Alive”, adică vii sau morți. Simbolurile sunt caracteristice: cizmele lungi cu pinteni, paharul de whisky (nu exista film fără o bătaie generală în bar), pălăria de cowboy, pistoalele, insigna de șerif și, desigur, afișul cu poza proscrisului. Afișul este și simbol Wild.

Trei simboluri Scatter oprite pe ecran (pistoalele încrucișate) inițiază o serie de rotiri gratuite cu Sticky Wilds – simbolurile Wild rămân pe role până la încheierea secvenței. Pe fiecare afiș este chipul unui personaj, care aduce 5 rotiri suplimentare. Așadar, poți obține profit frumos de pe urma funcției speciale.

JOKER PRO – 10 linii

Este un joc care abundă în simbolistica norocului, printre pictogramele care se opresc pe role numărându-se cifra șapte, potcoava și trifoiul cu patru foi. Decorul este completat cu clopoței, BAR și diamante. Cel mai important simbol este pălăria de joker, care este și Wild, și Scatter. Minim trei pălării „aterizate” pe ecran declanșează Joker Pro Re-Spins. Pălăriile rămân pe ecran în timpul seriei de rotiri gratuite și înlocuiesc orice alt simbol atunci când pot intra în combinații câștigătoare.

Dacă trei simboluri Wild se opresc pe poziții Hot Spot, atunci este acordat Hot Spot Win, echivalent cu de 1000 de ori valoarea mizei, iar secvența Joker Pro Re-Spins se termină. Cel mai valoros simbol din jocul de bază este diamantul, urmat de șeptari și de BAR.

20 SUPER HOT – 20 linii

Este un joc clasic cu fructe în care șeptarul joacă rol de simbol Wild, substituind orice altă pictogramă dacă poate aduce câștig. Singurul simbol care nu poate fi înlocuit este steluța aurie, care este Scatter și plătește cel mai bine: până la 500 de ori valoarea mizei. În ordinea descrescătoare a valorii, celelalte simboluri ale slotului 20 Super Hot sunt: strugurele, pepenele roșu, pruna, lămâia, portocala și cireașa.

În ciuda faptului că vorbim de 20 de linii de plată, nivelul mizei minime este destul de scăzut, de 20 de bani. Dacă ești high roller, poți risca și 120 de lei pe fiecare învârtire. Este un joc simplu și eficient, fără funcții speciale deosebite, dar cu Gamble și Jackpot Cards.

NARCOS – 243 de linii

Având o realizare grafică deosebită, Narcos „spune” povestea lui Pablo Escobar, unul dintre cei mai vânați traficanți din istorie. Însuși butonul de rotire are forma tamburului unui pistol. De altfel, armele sunt simbolurile dominante, fiind nelipsite din mâinile personajelor și chiar din pictogramele clasice care reprezintă cărțile de joc.

Dincolo de două funcții speciale importante, declanșate de minim trei pictograme ale lui Escobar după gratii, respectiv de minim trei simboluri Freespins, există un Walking Wild – insigna celor de la trupele DEA, care au misiunea de a-l captura pe temutul răufăcător.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Suntem şi pe Facebook

Calendarul ştirilor

iunie 2022
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Arhiva Argeş Sport

RSS Ştiri sportive TVR

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other