Selectați Pagina

Îți place să pariezi pe sporturi virtuale? Iată 5 lucruri de care trebuie să ții cont

Îți place să pariezi pe sporturi virtuale? Iată 5 lucruri de care trebuie să ții cont
Distribuiţi ştirea!

 

Sporturile virtuale sunt jocuri generate de computer, în care rezultatul este determinat de algoritmi complecși. Aceste jocuri sunt de obicei bazate pe sporturi reale, cum ar fi fotbalul sau cursele de cai, acțiunea fiind reprezentată pe ecran sub forma unei animații cu grafică de calitate superioară, ca în orice joc video.

Pe sporturile virtuale pot fi folosite sisteme pariuri precum acelea utilizate în biletele pe sporturi reale. Folosirea strategiilor este favorizată de faptul că meciurile se joacă la interval de câteva minute, pe tot parcursul zilei.

Dacă te gândești să mizezi și tu pe Virtual Sports, iată 5 lucruri de care trebuie să ții cont:

Sunt fundamental diferite față de eSports

Din fericire, tot mai puțini pariori fac confuzie între eSports (sporturi electronice) și Virtual Sports. Sunt două lucruri diferite, chiar dacă ambele se bazează pe tehnologie modernă. În eSports, sunt plasate pariuri pe rezultatul meciurilor și turneelor în care se concurează indivizi sau echipe de jucători împotriva altor persoane sau echipe. În sporturile electronice, jucătorii sunt cei care controlează acțiunea, în timp ce în Sporturile virtuale toate jocurile sunt simulate în întregime de software, fără nicio implicare umană.

Ai voie să joci doar la agenții licențiate

Dacă este vorba despre pariuri pe bani reali, trebuie să știi că ai voie să plasezi bilete doar pe site-urile agențiilor licențiate de Oficiul Național pentru Jocurile de Noroc. Altfel, riști o amendă de până la 10.000 RON, pe lângă faptul că nu este exclus ca operatorul să refuze să îți plătească eventualele câștiguri. Dacă prin absurd se întâmplă așa ceva în cazul unei companii licențiate, atunci te poți adresa ONJN.

Sporturile virtuale sunt mai volatile

Rezultatul sporturilor virtuale este aleatoriu și, prin urmare, este imposibil să iei decizii informate pe baza cunoștințelor din viața reală. Dacă te pricepi la sport, acesta este un dezavantaj. De asemenea, sporturile virtuale sunt mai volatile decât sporturile din viața reală, datorită naturii aleatorii a software-ului. Acest lucru adaugă mult mai multă varietate rezultatelor, de aceea este mai dificil să câștigi, dar lucrurile sunt mai distractive. De exemplu, Manchester City a avut 11 victorii consecutive în sezonul 2022/2023 din Premier League. Este extrem de puțin probabil ca o asemenea serie să se înregistreze în lumea sportului virtual.

Opțiunile de pariere variază în funcție de sport

În urmă cu câțiva ani, erau puține agențiile legale care ofereau pariuri pe sporturi virtuale. Numărul lor este mare în prezent, iar ofertele sunt tot mai bogate. Poți miza pe fotbal, baschet, tenis, curse de motociclete, curse de cai, curse de câini, ciclism. Fiecare sport are opțiuni de pariere similare cu cele din oferta pentru sporturi reale. Astfel, la fotbal poți paria pe rezultat, scor exact, total goluri, pauză/final, număr de goluri par/impar etc. La curse de cai, ai posibilitatea să pariezi că unul dintre concurenți termină pe primul loc, sau între primii doi, sau între primii trei.

Este falimentar să joci la recuperare

Având în vedere natura aleatorie a sporturilor virtuale, pentru a te distra cât mai mult este obligatoriu să respecți cu strictețe managementul banilor. Cel mai bine este să ajustezi miza la bankroll și se te raportezi mai puțin la cotă, întrucât cotele nu au foarte mare „credibilitate” în cazul acestor jocuri. Nu mări miza necontrolat după ce pierzi, pentru că jucatul la recuperare este calea sigură spre faliment.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Case Pariuri Online

Pariuri Sportive online

Reclamă

Case de pariuri online din Romania

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

www.alternativo.ro

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

RSS Ştiri gonews.ro