Selectați pagina

Iordănescu: “Șansa unei generații”

Iordănescu: “Șansa unei generații”
Distribuiţi ştirea!

   Selecționerul Anghel Iordănescu se află în fața meciului cu numărul 100 ca antrenor al echipei naționale, dar acest lucru nu-l impresionează și nici nu îl interesează, înaintea unui meci dificil și decisiv, cum este cel cu Albania.

     Selecționerul Anghel Iordănescu se află în fața meciului cu numărul 100 ca antrenor al echipei naționale, dar acest lucru nu-l impresionează și nici nu îl interesează, înaintea unui meci dificil și decisiv, cum este cel cu Albania. “Mult mai important este jocul propriu-zis și scopul pe care echipa națională îl are. Astăzi a fost o zi plină, intensă, cu un program extrem de solicitant: deplasare cu trenul, apoi am aflat pe drum că programul nostru de antrenament și al conferinței de presă a fost schimbat. Terminăm destul de târziu antrenamentul, avem de făcut refacere, masa este programată destul de târziu cu o seară înainte de joc…”, a declarat destul de afectat Iordănescu.
“Vrem posesie”
     Antrenorul echipei naționale nici nu concepe să termine meciul la egalitate, singura variantă fiind victoria. “E șansa unei generații, să obțină o performanță de care fotbalul românesc are nevoie. De opt ani, echipa națională nu a mai fost prezentă la un turneu final, e o șansă în viață să obții o performanță care să bucure România. E nevoie să dai totul pe teren, ca să obții performanță, asta trebuie să înțeleagă jucătorii. Vrem posesie, agresivitate, dăruire și avem nevoie să ne autodepășim”, a spus Iordănescu, care a recunoscut că se gândește inclusiv la schimbarea sistemului de joc. Aceasta presupune ca la mijlocul terenului să facă loc unui mijlocaș de creație în plus, în locul unuia dintre cei doi mijlocași la închidere.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Suntem şi pe Facebook

Calendarul ştirilor

iunie 2022
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Arhiva Argeş Sport

RSS Ştiri sportive TVR