Selectați Pagina

Interviu | Denisa Ionescu : „Sunt fericită pentru că joc acasă în tricoul echipei naţionale”

Interviu | Denisa Ionescu : „Sunt fericită pentru că joc acasă în tricoul echipei naţionale”
Distribuiţi ştirea!

Naţionala de volei feminin a României va juca sâmbătă, 27 mai, de la ora 17:00,  la Piteşti Arena, cu reprezentativa similară a Slovaciei, în Golden League. Acesta va fi de altfel primul eveniment voleibalistic internaţional organizat în oraşul nostru.

Printre jucătoarele convocate de selecţionerul spaniol Guillermo Naranjo Hernandez, se numără şi piteşteanca Denisa Ionescu, actualmente jucătoarea vicecampioanei CSM Târgovişte. Talentata jucătoare a evoluat deja în noua sală a Piteştiului, în Final Four-ul Cupei României, pentru echipa dâmboviţeană.

Într-un interviu acordat AS, Denisa a vorbit despre  meciurile jucate în Piteşti Arena, referindu-se totodată şi la planurile de viitor pe care le are în carieră.

AS – Cum e sa joci cu naționala în orașul natal, după ce ai făcut asta și pentru echipa de club?

Pot spune că această oportunitate de a juca alături de echipa naţională in propriul oraş este o onoare, deoarece mi se ofera ocazia de a reprezenta Piteştiul la un alt nivel, intr-o competiţie internaţională, ceea ce constituie un motiv de mândrie pe plan personal.

AS – Ce așteptări ai de la meciurile din Golden League?

Meciurile din Golden League se pot considera, intr-adevăr, o provocare, deoarece vom avea in fata adversare experimentate, cu care ne-am confruntat şi anul trecut, atat in semifinala competiţiei Golden League (Cehia), dar si in meciuri amicale (Slovacia). Chiar dacă perioada pregătirii noastre nu este indelungată, sunt convinsă ca vom lupta şi vom face tot ceea ce este posibil pentru obţinerea unui rezultat favorabil nouă.

AS – Cum crezi că putem atrage mai mulți piteșteni la meciurile de volei de la noua sală?

Cred că modul prin care se va realiza publicitatea acestui eveniment sportiv este foarte important. Este nevoie de foarte multă expunere, precum afişe/postere plasate în locaţii cât mai populate din oraş, pentru a putea face cunoscute meciurile care vor avea loc in urmatoarea perioadă, insă sunt convinsă că oricum exista o mulţime de iubitori ai voleiului pe care ii vom regăsi la sală!

AS – Sunt șanse să te mai vedem jucând vreodată pentru echipa de volei a Piteștiului?

Cu siguranţă exista aceasta posibilitate, deoarece este o experienţă foarte placuta să practic sportul pe care il iubesc in oraşul natal, fiind alături de toţi oamenii dragi mie.

AS – Care sunt obiectivele tale în cariera pe care ți -ai ales-o?

Îmi doresc să am o evoluţie constantă a jocului, să fiu capabilă să progresez în fiecare sezon şi să asimilez noi informaţii pentru a reuşi, la un moment dat, să joc volei şi in străinătate, acesta fiind unul dintre cele mai importante obiective ale mele.

Denisa Ionescu  are 20 de ani, a început voleiul la LPS Viitorul Piteşti, sub coordonarea antrenoarei Nicoleta Iatan. Centrul naţionalei României a jucat în cariera ei la CSU Medicina Târgu Mureş, FC Argeş, Dinamo Bucureşti şi actualmente e jucătoarea vicecampioanei României, CSM Târgovişte.

FOTO: MARIUS IONESCU

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Case Pariuri Online

Pariuri Sportive online

Reclamă

Case de pariuri online din Romania

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

www.alternativo.ro

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

RSS Ştiri gonews.ro