Selectați pagina

Instrumente utile în plasarea unui bilet la pariuri sportive

Instrumente utile în plasarea unui bilet la pariuri sportive
Distribuiţi ştirea!

În pariurile sportive, platformele cazinourilor au venit cu oferte care mai de care mai complete și mai competitive. În ofertele promovate în mediu online, dar și în agențiile fizice, jucătorii pot paria pe un număr vast de sporturi. Se pot plasa pariuri sportive la sporturi celebre așa cum este fotbalul, dar și pe cele mai puțin celebre, precum crichet. Biletele se pot depune la orice casino online România sau direct în agențiile cazinourilor. În plus, bonusurile sunt o formă de recompensare a jucătorilor de către cazinouri pentru a paria mai mult pe sportul preferat.

 

Tipurile de bilete la pariuri sportive

Opțiunile de pariere variază de la un sport la altul, însă de obicei acestea sunt multiple. Așa cum sporturile sunt diverse, și numărul de evenimente va depinde de sportul respectiv. Cel mai mare număr de evenimente sportive se înregistrează la fotbal.

Din punct de vedere al biletelor de pariuri sportive, diversitatea are rolul ei. Deși un începător s-ar putea pierde puțin la plasarea primului său bilet, tipurile de bilet nu sunt greu de înțeles. La cazinouri se pot plasa doar 4 tipuri de bilete: single, multiple, sistem și cu baze. Iată care sunt principalele caracteristici ale acestora:

  • biletul simplu presupune parierea pe o singură opțiune. Mai exact, jucătorul va paria pe o singură opțiune, aceasta putând fi pe numărul de goluri, faulturi, cartonașe, sau oricare altă opțiune validă.
  • biletul multiplu este acel bilet pe care poți paria pe mai multe opțiuni și pe mai multe evenimente sportive. Câștigul în acest caz se va calcula prin înmulțirea pariului cu cota totală a biletului.
  • biletul sistem: se poate plasa pariuri pe mai multe evenimente și nu este obligatoriu ca toate să fie câștigătoare pentru a putea primi câștigul.
  • biletul cu baze: acest tip de bilet conține tipurile de pariuri multiple și în sistem.

Toate aceste tipuri de bilete pot fi plasate la competițiile sportive preferate, ajutându-te de anumite instrumente puse la dispoziția jucătorilor de către cazinouri.

 Instrumente de ajutor în plasarea pariurilor sportive

Uneori poate fi dificil de anticipat progresul unei partide de joc și mai ales opțiunile de pariere. Din acest motiv, te poți folosi de anumite instrumente puse la dispoziție de către cazino. Iată care sunt acestea și cum pot ajuta jucătorii la plasarea pariurilor.

Statisticile de joc

Statisticile oferă informații prețioase despre evoluția echipei în ultimele evenimente. Poți vizualiza astfel ce echipe se află pe primele locuri, ce jucători s-au făcut remarcați, dar și ce scoruri finale a avut echipa respectivă.

Statisticile live sunt de mare ajutor, însă cele precedente pot oferi informații valoroase. Cu ajutorul lor poți intui opțiunile de pariere pe care ai putea paria. De exemplu, dacă în ultimele partide ale unei echipe a existat un număr identic de goluri sau apropiat de o anumită valoare, se va paria pe un număr similar de goluri.

Aspecte precum numărul de goluri nu arată doar potențialul de câștig ale echipei, ci și potențialul anumitor jucători. Numărul de cartonașe sau cel de cornere sunt elemente reflectate de statistici ce pot ajuta în plasarea pariurilor.

Clasamentele din campionate

Clasamentele sunt primele aspecte luate în calcul de către jucători. Menținerea pe o anumită poziție sau urcarea pe un loc mai bun în clasament, pot da de înțeles dacă este sau nu potrivit să pariezi pe respectiva echipă.

Rolul clasamentului este de a evidenția care sunt cele mai bune echipe și care dețin cu adevărat potențial de câștig. Clasamentele sunt o sursă demnă de luat în considerare înainte de a paria pe o anumită echipă.

Strategiile de joc

Platformele cazinourilor online nu furnizează asemenea strategii, însă te poți folosi de mediul online pentru a le identifica și pentru a le studia. Strategii precum Easy Money, Kelly, Paroli sau MUG pot fi utilizate în plasarea pariurilor.

Unele strategii sunt mai eficiente, altele nu. În plus, o strategie nu poate fi potrivită pentru toată lumea. Înainte de a fi utilizate se recomandă să fie studiate cu multă atenție și înțelese pe deplin.

Istoricul echipei

Istoricul echipei poate spune multe lucruri. Analizându-i componența și evoluția sa din timpul campionatelor, poți deduce care sunt punctele forte și slabe ale echipei. Asemenea informații te pot ajuta la plasarea pariurilor live. De exemplu, dacă echipa s-a descurcat bine în trecut pe partea de apărare și de strategie de joc, poți paria pe numărul de goluri sau pe cornere.

 În concluzie

Instrumentele mai sus prezentate sunt relevante din punct de vedere al informării și chiar pot ajuta în alegerea pariului corect. Cu toate acestea, trebuie utilizate moderat. Acestea nu garantează nimic, ci doar îți oferă anumite informații sau strategii de joc.

Înainte de plasarea unui pariu sportiv, este recomandat să cunoști bine echipa pe care intenționezi să pariezi, jucătorii săi, dar și modul în care a evoluat de-a lungul timpului. Clasamentele și statisticile pot ajuta, însă vor fi utile cu adevărat doar în cazul în care pariorul deține deja cele mai importante informații.

 

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamă

Reclamă

Suntem şi pe Facebook

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

RSS Ştiri sportive TVR

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

www.alternativo.ro

Reclamă

Reclamă

RSS Romedia

  • Aproximativ 2 tone de carne și preparate din carne – retrase de la comercializare din magazinele din Curtea de Argeș! 25 martie 2023
    Peste 1,7 tone de carne și produse din carne au fost scoase de la comercializare din magazinele alimentare din municipiul Curtea de Argeș de către inspectorii Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Argeș în luna februarie a.c., se arată într-un comunicat al instituției. În cursul lunii februarie 2023, consilierii din cadrul DSVSA Argeș […]
  • Laborator de informatică dotat de DRÄXLMAIER la Universitatea Pitești 25 martie 2023
    Compania germană DRÄXLMAIER a investit 40.000 de euro în renovarea și echiparea laboratorului de informatică al Universității Pitești cu tehnologie de ultimă generație necesară dezvoltării  performanțelor studențești. Parteneriatul de lungă durată dintre compania DRÄXLMAIER și Universitatea Pitești continuă cu o investiție importantă pentru studenții Departamentului  Matematică-Informatică. Laboratorul modernizat este acum dotat cu 15 computere de […]

Reclamă