arges-sport.ro Web analytics

Înfrângere pe muchie de cuțit în fața Timișoarei – Argeș Sport

Argeș Sport

Acasă

 Breaking News

Înfrângere pe muchie de cuțit în fața Timișoarei

Foto: Gabriel Pintilei

Înfrângere pe muchie de cuțit în fața Timișoarei
aprilie 11
21:59 2018

BCMU FC Argeș a pierdut în această seară, în fața propriilor suporteri, meciul disputat în cadrul TOP 6 în fața BC SCM Timișoara. Partida a avut un final electrizant, dar oaspeții s-au dovedit mai atenți la finalizare și au câștigat cu 84-79. La jumătatea „miniseriei” din TOP 6, Piteștiul a înregistrat o singură victorie (împotriva campioanei, U-BT Cluj) și patru înfrângeri.

Debut în forță
Oaspeții, antrenați de fostul tehnician piteștean Tudor Costescu, nu plecau favoriți în partida de azi, din Sala Trivale. Timișoara pierduse în toate deplasările din TOP 6, iar în sezonul regulat se înclinase de două ori în fața BCM-ului. Chiar și startul partidei le-a fost potrivnic, piteștenii demarând în forță, cu un incredibil 11-0! Timp de 4 minute și 40 de secunde, bănățenii nu au scuturat plasa coșului, spre deosebire de jucătorii noștri, cărora le-a intrat aproape tot: Kostoski (2×3 puncte) și Troupe (1×3 puncte), Ciotlăuș (un coș de 2 puncte).

Însă, cine credea că jocul urma să fie un galop de sănătate pentru elevii lui Hristu Șapera, s-a înșelat amarnic. Încet-încet, Timișoara și-a intrat în mână, a venit tot mai aproape pe tabela de marcaj și a preluat conducerea în minutul 13 (24-25), după care nu a mai pierdut-o până la final!

Foarte mult a contat aportul rezervelor, Timișoara beneficiind de ajutorul „băncii” mult mai mult decât Piteștiul: 39 de puncte oaspeții, doar 14 puncte gazdele. S-a văzut încă o dată faptul că „vulturii” suferă în absența a trei piese de bază: Nicoară, Nuutinen și Person, dar și pentru că este singura echipă din campionat (exceptând Dinamo și Tg. Mureș, aceasta din urmă retrasă din campionat) care evoluează cu doar patru jucători străini.

Sfertul 4, foarte spectaculos
Doar trei puncte aveau în plus oaspeții la pauză (39-42), dar sfertul al treilea nu a reprezentat revirimentul mult-așteptat! Timișoara s-a desprins în primele cinci minute la 16 puncte distanță, cea mai mare diferență înregistrată în meci (43-69)!

În totală contradicție, sfertul al patrulea a fost de-a dreptul electrizant, cu o echipă a Piteștiului reînviată, exact cum s-a întâmplat și în partida cu Clujul. Impulsionați de suporteri, „vulturii” au venit până la un punct în spatele Timișoarei (61-62 și 67-68), pentru ca în minutul 39 tabela să arate 75-77! Din păcate, de fiecare dată când au forțat răsturnarea scorului, gazdele au dat peste un Jeremic incredibil de exact, fie că a aruncat de 3 puncte, de sub panou sau de la linia de „libere”. Cele cinci puncte diferență rămase cu 15 secunde înainte de final (77-82) nu au mai putut fi recuperate și astfel BC SCM Timișoara revine cu victorie la Pitești după exact un an de zile.

 

BCMU FC Argeș Pitești – BC SCM Timișoara 79-84
(18-16, 21-26, 15-20, 25-22)

PITEȘTI: Troupe 26 (4x3p), Kostoski 14 (4x3p), Russell 12, Agafonov 10, Ciotlăuș 9 (1x3p), Șanta 6, Kilyen 2. Antrenor: Hristu Șapera
Au mai jucat: Chirof, Corpodean

TIMIȘOARA: Jeremic 23 (4x3p), Diaz 13, Popa-Calotă 12 (1x3p), Mjajlovic 11 (3x3p), T. Gheorghe 9 (1x3p), Komatina 8, Drăgușin 5, Stevanovic 3 (1x3p). Antrenor: Tudor Costescu
A mai jucat: Burgess

Arbitri: Bogdan Podar, Laszlo Bukuresti, Ciprian Ciocan

 

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Aveți vreun comentariu de făcut ?

Felicitări de Paște

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

FlashScore.ro

Publicitate

Susține proiectul Argeș-Sport.ro

Avem nevoie și de susținerea dvs pentru a îmbunătăți siteul Argeș Sport din toate punctele de vedere.

Mulțumim !

Publicitate

PUBLICITATE

Translation

Publicitate

Clasament liga 2

The latest football information here. Now retrieving info from data source.

Publicitate

Publicitate

Publicitate

PUBLICITATE

Caută în site

Publicitate

Publicitate

Publicitate

PUBLICITATE

Arges-Sport.ro pe Twitter