Selectați pagina

Încă un concurs reușit pentru Armbender Poiana Lacului

Încă un concurs reușit pentru Armbender Poiana Lacului

Campionatul European de Skandenberg din Bulgaria a fost unul reușit pentru sportivii de la clubul argeșean  Armbender Poiana Lacului.Gruparea sportivă coordonată de Viorel Dobrin a obţinut la acest concurs două medalii, prin Alin Nedelescu, aur  la categoria 60 kg juniori şi bronz,  prin Roxana Spirea la categoria +70 kg junioare.

Viorel Dobrin s-a clasat pe locul 4 la braţul drept şi locul 5 la cel stîng. Acesta s-a declarat mulțumit de evoluțiile sportivilor la competiția de la Sofia:  „Am participat cu un număr de 8 sportivi şi pot spune că rezultatele juniorilor au fost destul de bune avînd în vedere că au fost la prima lor participare la o competiţie de o asemenea anvergură. Mulţumim sponsorilor BMF Group, Cipcos Mar, Primăriei şi Consiliului Local Poiana Lacului, Cinema ONE şi CryptoCoin.Pro pentru susţinerea financiară”.

Rezultatele obținute de argeșeni sunt următoarele :
Alin Nedelescu, campion european la categoria  60kg
Roxana Spirea, locul 3 junioare, la categoria  +70kg
Cristian Costache, locul 4 categoria 55 tineret
Petruţ Spirea, locul 4 categoria. 80 kg juniori
Aleodor Tudorache, locul 4 categoria Disable 80 KG SENIORI
Dalis Bădulă, locul 8 categoria 55 kg juniori
Vlăduţ Nedelea, locul 6 categoria 70 kg juniori
Andreea Dobrin, locul 10 categoria 50 kg senioare.
Viorel Dobrin, locul 4 brat drept şi locul 5 braţ stîng.

84

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Publicitate

Calendar evenimente sportive

  1. FC Argeş – CS Mioveni

    14 iulie/20:00 - 21:45 EEST

Publicitate

Publicitate

Argeşul Online

- Argeşul Online

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Argeş, a anunţat ieri că nouă angajaţi şi 15 beneficiari de la Complexul de Locuinţe Protejate Buzoeşti au fost confirmaţi cu COVID-19. DGASPC Argeş a mai anunţat că şi la Centrul de Copii „Sf. Andrei” din Piteşti un angajat a fost depistat cu noul coronavirus.

- Argeşul Online

Prefectul Emanuel Soare a organizat azi o întâlnire cu președintele CAS Argeș, Cristian Mitrofan, directorul DSP Argeș, Sorina Honțaru, președintele Asociației Medicilor de Familie din Argeș, Mariana Boșneag și Valentin Bănică, președintele Colegiului Medicilor Argeș. Întâlnirea a avut loc în contextul răspândirii comunitare accentuate a noului coronavirus. Conform specialiștilor, foarte eficientă este depistarea activă a […]

- Argeşul Online

Verificările dispuse de prefectul Emanuel Soare, la operatorii de transport, în complexele comerciale și în zonele aglomerate continuă. Astăzi, echipe mixte, formate din jandarmi și polițiști, au verificat mijloacele de transport în comun și taxiurile la una dintre intrările în municipiul Pitești, în prezența prefectului. Echipele de control și prefectul Emanuel Soare au verificat apoi […]

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Gazduire web de calitate

gazduire web de calitate

error: Conţinut protejat :)