arges-sport.ro Web analytics

Handbalistele de la FC Argeș, victorie în ultimul meci din campionat – Argeș Sport

Argeș Sport

Acasă

 Breaking News

Handbalistele de la FC Argeș, victorie în ultimul meci din campionat

Handbalistele de la FC Argeș, victorie în ultimul meci din campionat
aprilie 14
18:31 2019

Echipa feminină de handbal FC Argeș a învins astăzi, în Sala Universității din Pitești, pe Național Rm. Vâlcea cu scorul de 23-15 (16-7). Meciul a contat pentru penultima etapă a Campionatului Național de handbal, Divizia A, dar partida a fost ultima pentru alb-violete, deoarece în ultima etapă ele nu vor juca.

Victoria din meciul cu Național o păstrează pe FC Argeș pe locul secund al Seriei C, la o distanță de un singur punct față de locul al treilea, HC Activ Plopeni. Pentru a se califica la turneul de promovare, de la Făgăraș, FC Argeș speră să se întâmple o minune în ultima etapă și Activ Plopeni să piardă în deplasarea pe care o are de făcut la Târgoviște. Pe primul loc al Seriei C este CS Dacia Mioveni 2012 și, indiferent de rezultatele din ultima etapă, nu mai are cum să piardă prima poziție.

Partida de azi a fost una extrem de disputată, în ciuda unei prime reprize total dezechilibrate. Elevele antrenorilor Titel Răduță și Victor Neagu au evoluat aproape perfect în primele 30 de minute și s-au distanțat la un moment dat chiar și la 10 goluri diferență (16-6)! Însă, în repriza a doua meciul s-a mai echilibrat, asta și pentru că timp de 7 minute și jumătate, FC Argeș nu a marcat niciun gol! Vâlcencele s-au apropiat chiar și la 3 goluri (16-13), dar nu au putut ține ritmul până la final.

Marcatoarele echipei FC Argeș au fost Florina Popescu (8 goluri), Bianca Ioana Stanca (6 goluri), Cătălina Ciolponea (3 goluri), Livia Roșu, Adriana Conea și Ana Maria Preda (câte 2 goluri). La oaspete au evoluat și trei handbaliste care au fost în lotul României la Campionatul Mondial U18 de anul trecut, din Polonia: Denisa Vâlcan, Diana Ciucă și Roberta Stamin.

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Aveți vreun comentariu de făcut ?

Publicitate

Publicitate

Caută în site

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Argeş-Sport.ro pe Youtube

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

FlashScore.ro

Publicitate

Susține proiectul Argeș-Sport.ro

Avem nevoie și de susținerea dvs pentru a îmbunătăți siteul Argeș Sport din toate punctele de vedere.

Mulțumim !

PUBLICITATE

Translation

Publicitate

Publicitate

Publicitate

PUBLICITATE

Publicitate

Arges-Sport.ro pe Twitter