arges-sport.ro Web analytics

Haiducu si Popazov, premiați pentru rezultatele din 2018 – Argeș Sport

Argeș Sport

Acasă

 Breaking News

Haiducu si Popazov, premiați pentru rezultatele din 2018

Haiducu si Popazov, premiați pentru rezultatele din 2018
februarie 08
07:47 2019

Conducerea federaţiei i-a mai premiat pentru rezultatele obţinute în 2018 pe cei mai reprezentativi sportivi, iar printre aceștia s-au numărat:  Laurenţiu Haiducu, Andrei Marinescu Popazov(foto,sus), de la CSM Pitești si Daniel Nicuşan, sportiv ce aparține acum de CSM Târgu Mureș, dar care în anul recent încheiat a concurat pentru clubul piteștean.

De asemenea, Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern i-a premiat şi pe antrenorii sportivilor care au avut rezultate în 2018, printre aceștia numărându-se Bogdan Chiriac de la CSM Pitești.

De asemenea, Robert Glinţă, medaliat cu argint la CE la 50 m spate, şi Daniel Martin, care a obţinut aur la 100 de metri spate şi argint la 200 m spate la CE de juniori, au primit distincţiile de cei mai buni înotători ai anului 2018 din partea Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern.

“A fost un an din care am învăţat foarte multe, un an cu suişuri şi coborâşuri. Orice experienţă negativă, dar mai ales cele pozitivie pot fi o formă de motivaţie pentru viitor. Încerc să mă încarc pentru tot ceea ce urmează în 2019”, a spus Robert Glinţă.Daniel Martin are speranţe că poate urca împreună cu Glinţă pe podiumul olimpic în 2020: “Garantat sunt pe plus în 2018. A fost un an în care am demonstrat celor care au încredere în mine că se poate. Cred că avem aceleaşi obiective comune şi de aceea ne dorim să fim amândoi pe podium în 2020”.

 

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Aveți vreun comentariu de făcut ?

Publicitate

Publicitate

Caută în site

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Argeş-Sport.ro pe Youtube

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

FlashScore.ro

Publicitate

Susține proiectul Argeș-Sport.ro

Avem nevoie și de susținerea dvs pentru a îmbunătăți siteul Argeș Sport din toate punctele de vedere.

Mulțumim !

PUBLICITATE

Translation

Publicitate

Publicitate

Publicitate

PUBLICITATE

Publicitate

Arges-Sport.ro pe Twitter