Selectați pagina

Goran Gajovic va fi noul căpitan al echipei de baschet BCMU FC Argeș

Goran Gajovic va fi noul căpitan al echipei de baschet BCMU FC Argeș

Abia sosit la echipa din Trivale, Goran Gajovic a fost desemnat de către antrenorul Florin Nini drept căpitanul echipei. Muntenegreanul, campion cu Oradea și vicecampion cu Mureșul, este un jucător experimentat, activând sezonul trecut la SCM U Craiova. În Bănie, baschetbalistul în vârstă de 31 de ani a avut cifre foarte bune: 13,1 puncte pe meci, 5,9 recuperări, 2,7 pase decisive și 1,7 intercepții, în 33 minute pe partidă. Procentajele, de asemenea, au fost foarte bune: 54% la aruncările de 2 puncte, 40% la cele de 3 puncte și 88% de la linia de libere, indicele de eficiență fiind 16,3.

”Piteștiul este un oraș frumos, cu oameni de treabă. Mă simt bine, iar colegii sunt băieți buni, ne pregătim foarte bine. Mă simt ca acasă, România este ca o a doua casă pentru mine, cunosc foarte bine campionatul românesc. Este o echipă nouă, sunt așteptări noi, nu pot spune acum că ne propunem un obiectiv, dar știu sigur că vom munci din greu. Am avut timp să ne cunoaștem, acum ne antrenăm și în efectiv complet, vom munci la antrenamente pentru a putea să ne luptăm din greu în fiecare meci de la primul până la ultimul punct”, a spus Gajovic azi, la conferința de presă premergătoare startului noului sezon.

”În primul meci contra Timișoarei nu va fi ușor, în această vară au adus jucători noi care s-au alăturat unora foarte buni din sezonul trecut. Dar eu cred că avem echipă mai bună și sper că vom câștiga. Primul meci este cel mai important”.

 

86

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Publicitate

Calendar evenimente sportive

  1. FC Argeş – CS Mioveni

    14 iulie/20:00 - 21:45 EEST

Publicitate

Publicitate

Argeşul Online

- Argeşul Online

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Argeş, a anunţat ieri că nouă angajaţi şi 15 beneficiari de la Complexul de Locuinţe Protejate Buzoeşti au fost confirmaţi cu COVID-19. DGASPC Argeş a mai anunţat că şi la Centrul de Copii „Sf. Andrei” din Piteşti un angajat a fost depistat cu noul coronavirus.

- Argeşul Online

Prefectul Emanuel Soare a organizat azi o întâlnire cu președintele CAS Argeș, Cristian Mitrofan, directorul DSP Argeș, Sorina Honțaru, președintele Asociației Medicilor de Familie din Argeș, Mariana Boșneag și Valentin Bănică, președintele Colegiului Medicilor Argeș. Întâlnirea a avut loc în contextul răspândirii comunitare accentuate a noului coronavirus. Conform specialiștilor, foarte eficientă este depistarea activă a […]

- Argeşul Online

Verificările dispuse de prefectul Emanuel Soare, la operatorii de transport, în complexele comerciale și în zonele aglomerate continuă. Astăzi, echipe mixte, formate din jandarmi și polițiști, au verificat mijloacele de transport în comun și taxiurile la una dintre intrările în municipiul Pitești, în prezența prefectului. Echipele de control și prefectul Emanuel Soare au verificat apoi […]

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Gazduire web de calitate

gazduire web de calitate

error: Conţinut protejat :)