Argeș Sport

Acasă

 Breaking News

Galop de sănătate în Sala Trivale: BCMU Pitești – Tg. Mureș 111-60

Foto: Gabriel Pintilei

Galop de sănătate în Sala Trivale: BCMU Pitești – Tg. Mureș 111-60
martie 07
20:47 2018
Distribuiți, vă mulțumim !
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Nicio emoție pentru spectatorii prezenți în această după-amiază în Sala Trivale: BCMU FC Argeș Pitești a dispus la scor de BC Mureș Tg. Mureș, o echipă aflată în pragul desființării. Cu mai multe emoții a fost urmărit online sfârșitul meciului de la Timișoara, dintre Timba și Politehnica Iași, unde cu 7 secunde înainte de final, gazdele conduceau cu un singur punct diferență.

Meciul lui Ciotlăuș
Parafrazând o expresie la modă în aceste zile, partida din această seară s-ar putea reduce la întrebarea: “În ce sală a jucat Mureșul, fiindcă în Sala Trivale a avut Piteștiul antrenament?”. Continuând în stil literar, oaspeților li s-ar potrivi și proverbul ” La omul sărac, nici boii nu trag”… După ce că au venit la Pitești în componență redusă, opt jucători foarte tineri, nici măcar veteranul Bogdan Stăncuț nu a putut fi prezent pe parchet din primul minut. El a apărut mai târziu la sală din cauza unor probleme mecanice pe care le-a avut cu mașina!

În aceste condiții, nici Hristu Șapera nu și-a forțat piesele de bază. Cu Maati Nuutinen accidentat și Porter Troupe menajat, tehnicianul piteștean a apelat rar la Nicoară, Agafonov, Kostoski și Russell, preferând să le dea foarte multe minute de joc atât celor trei nou-veniți de la Tg. Mureș (Kilyen, Person și Șanta), cât și tinerilor Chirof și Căprărescu.

Chiar și așa, scorul a decolat pur și simplu. Meciul a început cu un slam-dunk al lui Agafonov și a continuat cu două aruncări de 3 puncte ale lui Kostoski și Russell. În minutul 7 se făcuse deja 22-11, iar la pauză era 54-36. S-a jucat ca la antrenament, fără prea multe faulturi. De exemplu, prima greșeală personală de echipă în sfertul al doilea a venit abia la mijlocul acestuia!

Diferența a continuat să crească: 75-45 în minutul 26 și 88-49 la finalul sfertului al treilea. În ultimele 10 minute, BCMU FC Argeș Pitești a avut pe parchet cinciul Kilyen, Ciotlăuș, Căprărescu, Corpodean, Chirof! Astfel, omul meciului a fost Marius Ciotlăuș, jucătorul nostru de bază U23, coșgheter cu 17 puncte, 7 recuperări și o intercepție. De remarcat este că americanul Nick Russell, deși a bifat 26 de minute pe teren, a terminat jocul în double-double: 16 puncte și 11 pase decisive.

Luni, BCMU FC Argeș Pitești are o încercare foarte grea: meci la Oradea în compania fostei campioane, de la ora 18.

 

BCMU FC Argeș Pitești – BC Mureșul Tg. Mureș 111-60
(28-15, 26-21, 34-13, 23-11)

PITEȘTI: Ciotlăuș 17 (1x3p), Russell 16 (2x3p), Agafonov 15 (1x3p), Nicoară 14, Person 10 (3×3), Căprărescu 10 (2x3p), Kostoski 8 (2x3p), Șanta 8, Corpodean 6, Kilyen 5 (1x3p), Chirof 2. Antrenor: Hristu Șapera

MUREȘ: Borșa 23, Engi 20 (4x3p), Gârbea 7 (1x3p), Steff 6, Porime 2, Tar 2. Antrenor: Barnabas Szaszgașpar
Au mai jucat: Stăncuț, Bloj

Arbitri: Laurențiu Grigoraș, Ciprian Ciocan și Dan Narcis

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Aveți vreun comentariu de făcut ?

Calendar evenimente sportive

 1. BCM U FC Argeș Pitești vs. BC CSU Sibiu

  27 martie/18:15 EEST
 2. FC Argeș – Foresta Suceava

  28 martie/15:00 EEST
 3. CS Mioveni – UTA

  28 martie/19:30 EEST

Publicitate

Publicitate

Publicitate Adsense

Publicitate

Publicitate

Liga 2, sezonul 2017-2018

The very latest football data here. Just loading statistics from information source.

Publicitate

Publicitate

Translation

Caută în site

PUBLICITATE

Arhivă ştiri Argeş Sport

PUBLICITATE

Publicitate

Publicitate

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Arges-Sport.ro pe Twitter

Reclama Adsense