Selectați pagina

Fostul antrenor al Argeşului a urmărit Elveția

Fostul antrenor al Argeşului a urmărit Elveția
Distribuiţi ştirea!

Imediat după ce şi-a aflat adversarii din grupa de la EURO, Anghel Iordănescu şi-a desemnat cei trei asistenți să urmărească fiecare câpte o echipă.

     Imediat după ce şi-a aflat adversarii din grupa de la EURO, Anghel Iordănescu şi-a desemnat cei trei asistenți să urmărească fiecare câpte o echipă. Fostului antrenor al Argeşului, Ionuț Badea, i-a revenit în sarcină să studieze jocul Elveției, adică adversarul de pe 15 iunie de pe stadionul Parc des Princes.

     “Elveția formează o echipă bine structurată, din jucători masivi şi cu calitate peste medie. Nu se ridică la nivelul Frantei, au puncte slabe şi vom încerca să profităm de ele. Am văzut meciul cu Albania, a fost unul mai deschis decât cel al nostru cu Franța şi din acest motiv ne-am conceput o tactică a cărei abordare o veți vedea, lucrăm la o anumită strategie“, a spus Ionuț Badea.

     Întrebat ce părere are despre declarația selecționerului Elveției, Vladimir Petkovic, care a spus că România e favorită, Badea a spus că este posibil ca bosniacul de la cârma echipei helvete să fi declarat acest lucru doar pentru a-şi păsra jucătorii motivați, fiindcă pe hârtie lucrurile arată altfel, din moment ce foarte mulți elvețieni joacă în campionatul Germaniei.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Suntem şi pe Facebook

Calendarul ştirilor

iunie 2022
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Arhiva Argeş Sport

RSS Ştiri sportive TVR