arges-sport.ro Web analytics

Festivalul Național de MiniBaschet – BT a încheiat sezonul întrecerilor juvenile interne – Argeș Sport

Argeș Sport

Acasă

 Breaking News

Festivalul Național de MiniBaschet – BT a încheiat sezonul întrecerilor juvenile interne

Festivalul Național de MiniBaschet – BT a încheiat sezonul întrecerilor juvenile interne
iulie 07
15:22 2018

113 echipe, 6 zile de intreceri, 500 de meciuri si peste 1400 de copii fericiti. Asa se poate rezuma in cifre Festivalul National de MiniBaschet “Banca Transilvania” – Mangalia 2018. 

Ultima intrecere baschetbalistica juvenila a sezonului competitional intern s-a desfasurat pe cele doua baze sportive din Mangalia, unde – de cativa ani – se desfasoara competitiile estivale de babybaschet si minibaschet: “Ion Banescu” si “Pescarus”, acolo unde soarele a fost mai generos cu participantii decat in saptamana precedenta, cativa stropi de ploaie stand in calea intrecerilor doar la miezul zilei de joi. Asa se face ca tinerele talente baschetbalistice sub 12 ani au putut sa-si etaleze calitatile individuale si spiritul de echipa, micutii fiind incurajati atat de antrenorii lor, cat si de numerosii parinti care au asistat la intreceri.

Pe langa intrecerea propriu-zisa a echipelor din intreaga tara, festivalul a inclus si o competitie individuala, destinata celor mai buni marcatori. Au participat peste 40 de copii, iar castigatorii premiului “Cosul de Aur” au fost desemnati:

FEMININ: Justina Pano-Cardas (LPS CSU Pitesti)- foto, jos, a doua din dreapta), Natalia Ene (CSS Sibiu), Greta Nemes (CSS Sf. Gheorghe), Ella Hobaj (CSS Gheorgheni), Stefania Tiron (CSS-BCN Ramnicu Valcea)

MASCULIN: Luca Popovici (ABC Leii Bucuresti), Sorin Valu (AS BC Fan Baschet Mov Otopeni), Mihai Kindiris (Lions 2 Craiova), Matei Puicu (BC Slam Alb Bucuresti), Raul Mitrache (CSS 1 Medias)

Rezultatele complete ale Festivalului National de MiniBaschet “Banca Transilvania” – Mangalia 2018 pot fi vizualizate accesand urmatoarele link-uri pentru Feminin si Masculin.

La finalul a 3 saptamani minunate de intreceri la Mangalia, Federatia Romana de Baschet le multumeste tuturor participantilor, antrenorilor, parintilor, arbitrilor, dar si tuturor celorlalte persoane care au contribuit la buna desfasurare a intrecerilor si la crearea unei atmosfere sportive excelente.

Sursa:  www.frbaschet.ro

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Aveți vreun comentariu de făcut ?

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Susține proiectul Argeș-Sport.ro

Avem nevoie și de susținerea dvs pentru a îmbunătăți siteul Argeș Sport din toate punctele de vedere.

Mulțumim !

PUBLICITATE

Translation

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Clasament liga 2

The latest football information here. Now retrieving info from data source.

Publicitate

Publicitate

Publicitate

PUBLICITATE

Caută în site

Publicitate

Publicitate Adsense

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

PUBLICITATE

Arges-Sport.ro pe Twitter