Selectați pagina

Federaţiile Europene de Fotbal trebuie să prezinte planurile de reluare a sezonului până cel târziu 25 Mai

Federaţiile Europene de Fotbal trebuie să prezinte planurile de reluare a sezonului până cel târziu 25 Mai

UEFA a cerut federaţiilor europene de fotbal să prezinte, până cel mai târziu pe 25 mai, planurile de reluare a sezonului, întrerupt din cauza pandemiei de .

“În cazul în care o competiţie naţională trebuie întreruptă din motive legitime, UEFA cere explicaţii, până la 25 mai, în privinţa circumstanţelor care justifică o astfel de întrerupere şi să anunţe echipele pentru competiţiile intercluburi UEFA 2020-2021 în baza meritului sportiv în competiţiile naţionale 2019-2020”, a anunţat forul european.

Majoritatea campionatelor europene sunt suspendate din luna martie, din cauza epidemiei de . De asemenea,UEFA a declarat luni că a alocat 236,5 milioane de euro (256 milioane de dolari) celor 55 de asociații membre pentru a ajuta la depășirea impactului financiar cauzat de pandemia coronavirusului.

Fiecare federație națională va primi 4,3 milioane de euro care pot fi folosiți pentru „propriile priorități, având în vedere impactul negativ al coronavirusului pe fotbal la toate nivelurile”, a declarat organismul într-un comunicat.

Fondurile provin din programul de asistență HatTrick al UEFA, care a fost creat în 2004 pentru a sprijini proiecte de dezvoltare pentru fiecare federație membră.

 

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

LIVE GoFM

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

Publicitate

Calendar evenimente sportive

Nu există evenimente viitoare în acest moment.

Publicitate

Publicitate

Argeşul Online

- Argeşul Online

„Sunt șase luni de când am depus jurământul pentru funcția de prefect al Argeșului, perioadă în care am încercat să apăr, cât am putut de bine, interesele argeșenilor. Sunt onorat că am lucrat în slujba dumneavoastră, a cetățenilor și a Guvernului Orban, în momente extrem de dificile, care ne-au pus la grea încercare priceperile, capacitatea […]

- Argeşul Online

În această seară, în mediile politice din judeţ a început să circule vestea conform căreia premierul Ludovic Orban l-ar fi demis pe prefectul de Argeş, Emanuel Soare, la fel ca şi pe subprefectul Adrian Bughiu. Cele două demiteri au, în mod normal, strânsă legătură cu faptul că, de săptămâni bune, judeţul Argeş e în top […]

- Argeşul Online

Unul dintre cei doi subprefecţi ai judeţului Argeş, Adrian Bughiu (membru al partidului ALDE), nu mai este, din această seară, subprefect de Argeş. „Vreau să vă mulțumesc tuturor celor cu care am colaborat din postura avută la Institutia Prefectului Arges! Distinși prieteni, Funcțiile, și în special cele publice nu sunt pe viață! Iată că astăzi […]

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Gazduire web de calitate

gazduire web de calitate

error: Conţinut protejat :)