Selectați Pagina

Federația confirmă: CS Dacia a fost furată ca-n codru la Zalău! Arbitrii, suspendați drastic!

Federația confirmă: CS Dacia a fost furată ca-n codru la Zalău! Arbitrii, suspendați drastic!
Distribuiţi ştirea!

CS Dacia Mioveni a pierdut în acest weekend cu scorul de 27-29 la Zalău, dar ceea ce a pățit echipa argeșeană se poate numi hoție pe față. Nu o spunem noi, ci chiar Federația Română de Handbal, care astăzi a decis suspendarea arbitrilor de la acest meci pentru 8 etape, una dintre cele mai drastice suspendări date de FRH! Nu mai puțin de 14 decizii pro-Zalău au fost găsite, iar din păcate la una dintre ele, Raluca Nicolae a suferit o accidentare gravă care a trimis-o direct cu ambulanța la spital. Iar Drăghici și Drăguț nu au dat nimic!

Se apropie sfârșitul erei Tadici cumva? Toți iubitorii handbalului știu că la Zalău este „war zone” de zeci de ani, adică echipele care joacă împotriva lui Gheorghe Tadici sunt tocate efectiv cu ajutorul arbitrilor și nimeni nu lua nicio măsură. Toate echipele se plângeau după meciurile de la Zalău că au fost furate ca-n codru, că s-au ales cu jucătoare accidentate grav și totuși lucrurile se repetau de la etapă la etapă. Nu mai vorbim de comportamentul inuman la care le supune Tadici pe jucătoarele proprii…

CS Dacia Mioveni a jucat duminică la Zalău. După 2 etape din Liga Florilor MOL, ambele erau fără niciun punct. Handbalistele Daciei jucaseră bine contra Cisnădiei și se spera la un reviriment la Zalău, dar arbitrii Marian Drăghici și Ionuț Drăguț au făcut tot posibilul ca echipa gazdă să nu cumva să piardă acest meci echilibrat. Pentru cele 14 decizii strigătoare la cer împotriva Daciei Mioveni, ei și-au aflat azi pedeapsa: 8 ETAPE DE SUSPENDARE! Ar putea fi un semnal pentru ceilalți arbitri care vor fi delegați la Zalău să nu mai practice hoția pe față în favoarea acestui detestat personaj al handbalului românesc!

Din păcate, la una dintre fazele pro-Zalău, jucătoarea Raluca Nicolae a fost faultată grosolan și a suferit o accidentare groaznică. În țipete de durere a fost scoasă cu targa de pe teren și dusă cu ambulanța de urgență la spital! În fața violenței evidente, cuplul Drăghici-Drăguț nu a dat nici măcar un simplu 9 metri…

Pentru CS Dacia Mioveni urmează un alt meci foarte greu, de data asta însă împotriva unui adversar foarte valoros: SCM Rm. Vâlcea. Partida va avea loc sâmbătă, 10 septembrie, de la ora 18:00 în Sala Sporturilor din Mioveni.

Foto: Captură foto cu accidentarea Ralucăi Nicolae

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamă

Reclamă

Case Pariuri Online

Pariuri Sportive online

Reclamă

Case de pariuri online din Romania

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

www.alternativo.ro

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

RSS Ştiri sportive TVR