Selectați Pagina

FC Argeș Volei pierde cu CSO Voluntari și o pierde și pe Carmela Massip, accidentată

FC Argeș Volei pierde cu CSO Voluntari și o pierde și pe Carmela Massip, accidentată
Distribuiţi ştirea!

N-a fost o seară reușită pentru FC Argeș Volei, care a pierdut pe teren propriu cu CSO Voluntari în cadrul etapei a 7-a a Diviziei A1 la volei feminin. Mai grav este că o jucătoare de bază, Carmela Massip, s-a accidentat grav la ligamentele genunchiului stâng și a părăsit terenul pe brațe, în lacrimi.

Țipetele cubanezei Carmela Massip au amuțit sala! La prima minge a setului al treilea, ea a aterizat greșit și a rămas întinsă pe parchet. Imediat a primit îngrijiri medicale, apoi în aplauzele spectatorilor și tuturor jucătoarelor a părăsit terenul în lacrimi. Verdictul inițial, ruptură de ligamente la genunchiul stâng, este unul destul de crunt și dacă va fi confirmat, tânăra jucătoare cubaneză va trebui să stea multe luni pe bară.

FC Argeș Volei tocmai venea după un set 2 echilibrat, dar pierdut pe final. Un set în care a început să joace abia de la 9-1 pentru oaspete! Câteva servicii foarte bune și mai multă concentrare la fileu au echilibrat acest set început foarte prost. Până la urmă, CSO Voluntari a reușit să câștige cu 25-20 grație jucătoarelor foarte experimentate din lot.

După accidentarea Carmelei, colegele ei nu au reușit să se adune decât de la scorul de 5-0 pentru oaspete, însă au făcut-o foarte bine și au egalat de câteva ori în setul 3. La 24-22 pentru Voluntari, jucătoarele alb-violete au salvat o minge de meci și se pregăteau să servească pentru egalare, numai că arbitrii au întrerupt jocul circa 3 minute pentru ceva probleme. Scoase din ritm, voleibalistele piteștence au pierdut mingea și meciul. Scor final, FC Argeș Volei – CSO Voluntari 0-3 (15-25, 20-25, 23-25).

Merelin Nikolova (12 puncte) a fost cea mai eficientă jucătoare a gazdelor, urmată de Borislava Saykova (7), Yelennis Diaz (6), Daniela Lupescu (6), Maria Nemeș (3), Carmela Massip (2), Mădălina Airoaie (2) și Sonia Teianu (1 punct). De la CSO Voluntari, 4 jucătoare au terminat meciul cu câte 10 puncte: Mḱela White, Milena Koprivica, Eli Uattara și Dijana Vukovic.

Foto: Gabriel Pintilei, Marius Ionescu

 

 

Despre autor

2 Comentarii

  1. Cristian STANCU

    Echipa asta, la ce exista?doar de amorul artei?doar de act de prezenta?Se pare ca va pica cu brio ,din nou,in liga2.Asr e cand nu ai nici bani,nici echipa.Faci din rahat,nici.

  2. Razvan Marinescu

    Trebuie sa fim realisti si ne gandim ca echipa nu are bugetul de la fotbal si baschet…În plus de asta se poate mentine, de ce sa nu speram?

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Case Pariuri Online

Pariuri Sportive online

Reclamă

Case de pariuri online din Romania

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

www.alternativo.ro

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

RSS Ştiri gonews.ro