arges-sport.ro Web analytics

FC Argeș, meci dificil în Moldova – Argeș Sport

Argeș Sport

Acasă

 Breaking News

FC Argeș, meci dificil în Moldova

FC Argeș, meci dificil în Moldova
februarie 21
16:05 2018

Antrenorul principal al alb-violeților, Emil Săndoi, precum și jucătorii Ciucă, Tăbăcariu și Martin, au fost prezenți la conferința de presă dinaintea meciului de sâmbătă, cu cei de la Știința Miroslava.

Iarna și-a intrat în drepturi în această perioadă, iar meciul din Moldova se anunță și mai dificil, terenul de joc fiind unul destul de greu, potrivit antrenorului lui FC Argeș. Chiar și în aceste condiții, acesta vrea să înceapă cu dreptul mandatul de la FC Argeș: ”Aşteptăm cu o mare dorinţă reluarea campionatului. Ne doream  să vină şi primăvara, dar văd că se lasă aşteptată. În ultimele zile vremea a fost chiar foarte urâtă. Din punctul ăsta de vedere suntem  şi noi puţin îngrijoraţi pentru că avem o deplasare destul de grea ca număr de kilometri. Ne-am interesat care sunt condiţiile acolo lângă Iaşi pentru că este un teren destul de dificil, chiar şi în condiţii meteo bune. Să vedem ce ne rezervă timpul la ora jocului. Sunt foarte mulţumit de aportul pe care l-au avut toţi jucătorii în perioada de pregătire. Cred că am fixat, în mare, principiile şi strategia în marea majoritate a jocurilor din acest retur de campionat. Ne interesează ca sâmbătă, la ora jocului, gazonul să fie în condiţii practicabile. În retur toate echipele se întăresc. Miroslava a mai luat câţiva jucători de pe la Poli Iaşi, dar nu ne sperie acest lucru. Ne interesează jocul nostru. I-am urmărit pe cei de la Miroslava în meciurile de pregătire. Vom face în aceste zile şi câteva vizionări cu băieţii. Dacă vom fi la capacitate maximă şi vom fi preocupaţi permanent să respectăm ceea ce stabilim la cabină, eu cred că putem să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv, indiferent de adversarul pe care îl întâlnim

Absențe importante

FC Argeș nu îi poate folosi pe Stan și Nilă, iar din motive medicale ar putea lipsi Ciucă, Tăbăcariu și Popa, însă tehnicianul argeșenilor  a declarat că are încredere în toți jucătorii pe care îi are la dispoziție.

Conferința de presă integrală o puteți asculta aici ( format audio)

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Aveți vreun comentariu de făcut ?

Felicitări

previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Slider

Publicitate

Clasament liga 2

Most recent soccer data here. The system is currently retrieving statistics from data feed.

Susține proiectul Argeș-Sport.ro

Avem nevoie și de susținerea dvs pentru a îmbunătăți siteul Argeș Sport din toate punctele de vedere.

Mulțumim !

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Caută în site

Translation

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate Adsense

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

PUBLICITATE

Publicitate

PUBLICITATE

Publicitate

PUBLICITATE

Arges-Sport.ro pe Twitter

Arges Sport pe Google+

%d blogeri au apreciat: