Selectați pagina

FC Argeș învinge dramatic, cu 3-2, pe CS “U” NTT Data Cluj

FC Argeș învinge dramatic, cu 3-2, pe CS “U” NTT Data Cluj

După succesul înregistrat la Medgidia, FC Argeș  a legat victoriile în campionat, câștigând și în Sala Trivale, în fața formației pe CS “U” NTT Data Cluj, cu 3-2.  Meciul a fost dramatic, cu piteștencele câștigând în tie-break, după mai bine de două ore de joc: 3-2 (25-23, 13-25, 25-22, 20-25, 15-13). Echipa alb-violetă urcă pe locul 7 în clasament (din 11 formații), având două puncte în plus față de cele două formații pe care le-a învins în interval de câteva zile.

Cristina Zanfir și Ionela Davidescu au început meciul cu sextetul de bază, format din Jovanovic, Postea, Motroc, Selimovic, Brletic și Lakovic, cu Tucmeanu libero intrând pe parcurs. În primul set, piteștencele au fost nevoite să alerge după egalare, pe care au reușit-o abia la 17. Finalul setului le-a găsit mai inspirate și astfel FC Argeș a debutat în meci cu 1-0. Din păcate, al doilea set a aparținut în totalitate clujencelor, care au avut chiar și 22-9!

Scenariul s-a repetat aproape la fel în seturile 3 și 4, astfel că s-a intrat în tie-break. Oaspetele, lipsite de aportul uneia dintre cele mai bune jucătoare ale lor în acest meci, Sabina Miclea Grigoruță, s-au văzut conduse cu 8-4, dar au avut puterea să revină spectaculos și să treacă la conducere (10-11), grație mai ales tinerei Simina Străchinescu (20 de ani). Încurajate de publicul inimos, care a început să guste meciurile de volei feminin, voleibalistele piteștence au jucat foarte bine finalul setului decisiv, pe care și l-au adjudecat cu 15-13.

De la FC Argeș s-au remarcat Edina Selimovic (17 puncte), Sânziana Motroc (14 puncte, dintre care 11 provenite din atacuri), Katarina Jovanovic și Karmen Brletic (cu câte 12 puncte). Au mai intrat pe parchet Iulia Cazamir și Elena Moale.

Etapa viitoare, FC Argeș are ocazia de a-și trece în cont încă o victorie, deoarece se deplasează pe terenul uneia dintre cele mai slabe echipe din campionat, Rapid București.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

LIVE GoFM

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

Publicitate

Calendar evenimente sportive

Nu există evenimente viitoare în acest moment.

Publicitate

Publicitate

Argeşul Online

- Sorin Simion

În cadrul unei conferinţe de presă comune, susţinute azi la sediul Prefecturii judeţului Argeş, de prefectul Emanuel Soare şi de şefa Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică, Sorina Honţaru, a fost evocată posibilitatea ca alte patru comune din Argeş să intre în carantină. „… în cursul săptămânii (în curs – n.r.) se va decide dacă se […]

- Argeşul Online

„În această seară, începând cu orele 22, va avea loc a doua etapă a acțiunii de dezinsecție, cu mijloace mecanizate, pentru acoperirea întregului perimetru al municipiului. În intervalul orar 22 – 5, mașinile dotate cu tunuri de pulverizare vapori de substanță pentru dezinsecție, cu o rază de acțiune de până la 50 m, vor circula […]

- Argeşul Online

„În urma apariţiei, în cursul serii de 03 august a.c., în spatiul public, a unor imagini privind două ipostaze în care o minoră a fost agresată, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe și amenințare.În cauză se desfășoară cercetări pentru identificarea tuturor […]

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Gazduire web de calitate

gazduire web de calitate

error: Conţinut protejat :)