Selectați Pagina

FC Argeș a anunțat despărțirea de 3 jucători români

FC Argeș a anunțat despărțirea de 3 jucători români
Distribuiţi ştirea!

Echipa de baschet FC Argeș nu se va mai baza în sezonul care urmează pe aportul a trei jucători români: Radu Voinescu, Christian Chițu și Mihai Gavrilă. Anunțul a fost făcut azi de clubul alb-violet prin intermediul rețelelor sociale.

Chiar dacă au fost importanți în rotații și în multe momente ale jocurilor, cei trei jucători au avut contribuții minore în sezonul recent încheiat, astfel că gruparea alb-violetă va încerca împrospătarea lotului cu jucători români care pot aduce un aport mai substanțial sau măcar sunt tineri de viitor. Este cazul celor trei achiziții anunțate până acum, Bogdan Țîbîrnă, Vlad Nistor și franco-românul Nicolas Vanel.

Dintre cei 3, Radu Voinescu (24 de ani) a fost cel mai utilizat, el fiind în multe ocazii o piesă importantă în angrenajul antrenorului Nebojsa Vidic. Problema la fundașul român a fost că el nu a progresat față de precedentele sezoane petrecute la Pitești. Mediile sale au fost modeste: 1,5 puncte pe meci, 0,6 recuperări și 0,3 pase decisive, iar cele mai multe puncte le-a izbutit în chiar ultimul joc: 7 puncte cu CSO Voluntari.

Christian Chițu (25 de ani) a avut medii de 2,1 puncte, 0,7 recuperări și 0,6 pase decisive, cel mai bun meci al său fiind cu CSM CSU Oradea, din etapa a 12-a, atunci când a înscris 8 puncte.

Mihai Gavrilă (34 de ani) îi va face loc lui Bogdan Țîbîrnă, fostul căpitan de echipă al celor de la SCMU Craiova. Mediile lui sunt cam aceleași cu cele ale lui Voinescu și Chițu: 1,7 puncte pe meci, 0,9 recuperări și 0,1 pase decisive. Cele mai multe puncte au fost marcate într-un meci cu CS Vâlcea (8), dar în același timp a avut și 15 meciuri în care a fost pe teren, dar nu și-a trecut numele pe tabela marcatorilor.

Lot FC Argeș 2024/2025

Staf:
Reconfirmați: Nebojsa Vidic (antrenor principal), Sorin Căprărescu (team manager),
Au venit: Luka Milinkovic (scounting)
A plecat: Vaso Milovic

Jucători:
Reconfirmat: Tudor Fometescu
Au venit:
Vlad Nistor (de la CSM Tg. Mureș), Bogdan Țîbîrnă (de la SCMU Craiova), Nicolas Vanel (de la AS Monaco), Kyndahl Hill (CSM Constanța)
Au plecat: Alin Andrieș (CSM Constanța), Christian Chițu, Radu Voinescu, Mihai Gavrilă

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Case Pariuri Online

Pariuri Sportive online

Reclamă

Case de pariuri online din Romania

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

RSS Ştiri gonews.ro

Arhivă știri