arges-sport.ro Web analytics

FC Argeș – CSM Târgu Mureș 0-3 – Argeș Sport

Argeș Sport

Acasă

 Breaking News

FC Argeș – CSM Târgu Mureș 0-3

FC Argeș – CSM Târgu Mureș  0-3
decembrie 02
07:09 2018

FC Argeș a pierdut duelul cu CSM Târgu Mureș cu 0-3 (20-25, 12-25, 11-25), sâmbătă, la Sala Sporturilor din Trivale. Meciul a fost transmis în direct pe portalul nostru și pe pagina de Facebook Arges-Sport.ro, îl puteți vedea mai jos și în reluare.

Meciul a contat pentru etapa a noua a Diviziei A2 vest la volei feminin. Piteștencele au început jocul în următoarea formulă: Elena Moale, Alexandra Stroe, Ștefania Șuțan, Alexandra Scarlat, Mihaela Ilie (căpitan), Gracieli Do Monte, Oana Vlad (libero).

În debutul partidei, cele două două echipe au mers cap la cap. Mureșul s-a distanțat la trei puncte (3-6). Diferența a crescut chiar la patru lungimi (7-11) pentru echipa oaspete. Unul dintre puncte a încins spiritele în tabăra gazdelor. FC Argeș a egalat la 11. Ba mai mult, au și condus cu 15-14. Mureșul a reușit din nou să pună 4 puncte între ele și piteștence. Apoi s-au impus în primul set la 20.

În actul secund, echipa oaspete a început mai bine și a condus cu 2-8. Mureșul s-a distanțat la 13 puncte (6-19). Setul a fost câștigat de adversarele jucătoarelor alb-violete cu 25-12.Ultimul act a semănat cu cel de-al doilea. Echipa oaspete a condus cu 3-11. Cea mai mare diferență de puncte din meci s-a înregistrat la 6-21 pentru Mureș. Setul trei a fost cel mai slab al argeșencelor. Doar 11 puncte au reușit să câștige ele.

În urma acestei înfrângeri, FC Argeș a căzut pe locul 3 al clasamentului pentru că Oradea s-a impus astăzi în fața Timișoarei. Târgu Mureș e lider cu 27 de puncte, Oradea are 21, iar piteștencele 20. Următorul meci al echipei noastre se va juca, tot acasă, duminică, cu CSM Sibiu.

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Aveți vreun comentariu de făcut ?

Publicitate

Publicitate

Caută în site

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Argeş-Sport.ro pe Youtube

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

FlashScore.ro

Publicitate

Susține proiectul Argeș-Sport.ro

Avem nevoie și de susținerea dvs pentru a îmbunătăți siteul Argeș Sport din toate punctele de vedere.

Mulțumim !

PUBLICITATE

Translation

Publicitate

Publicitate

Publicitate

PUBLICITATE

Publicitate

Arges-Sport.ro pe Twitter