Selectați pagina

FC Argeş are antrenor cu licenţă pentru play-out, alesul fiind Bogdan Vintilă

FC Argeş are antrenor cu licenţă pentru play-out, alesul fiind Bogdan Vintilă
Distribuiţi ştirea!

Interimatul lui Dragoş Radu nu a durat decât o etapă, oficialii grupării argeşene fiind conştienţi de faptul că echipa are nevoi de un principal pentru dificilele partide din ultima parte a campionatului.

Clubul alb-violet a anunţat astăzi că noul antrenor al echipei va fi Bogdan Argeş Vintilă, acesta semnând un acord valabil în vara anului 2025, potrivit argesfc.ro. Noul antrenor al lui FC Argeş poate fi considerat un jucător emblematic, fiind apreciat inclusiv de fanii alb-violeţi. Vintilă A jucat în trei perioade la Piteşti, 1993-1995, 1996-1999 şi 2005-2007, iar ultimul joc pentru argeşeni s-a consemnat în 2007.

Într-o declaraţie făcută pentru siteul oficial al Argeşului, noul tehnician s-a declarat încrezător în perspectiva meciurilor dificile care urmează: „Este un sentiment frumos. Sunt bucuros că am revenit la Pitești, oraș care m-a adoptat și căruia îi datorez multe. Am venit să pun umărul la îndeplinirea obiectivului, să jucăm un fotbal plăcut, dar și eficient. Dacă nu veneam în situația asta, când să mai vin? Dacă nu eu, atunci cine? Mă bucur că au apelat la mine. Sper să reușim împreună cu jucătorii și să fim fericiți la sfârșitul campionatului. Important este să ieșim din zona locurilor care pot duce în liga a doua, dar asta doar cu un joc bun. În momentul ăsta trebuie să le redau plăcerea jucătorilor de a juca fotbal. Este presiune, este normală presiunea într-un fel, dar trebuie să fie pozitivă. Suporterii argeșeni trebuie să aibă încredere în echipă.

Primul examen pentru Bogdan Argeş Vintilă va fi cel de la Cluj, cu echipa locală Universitatea, luni, 20 martie, de la ora 21:00.

Foto: Gabriela Neacşu

Despre autor

2 Comentarii

 1. Cristian STANCU

  Nu stiu de ce,dar am vagă impresie,ca onor conducere a clubului ACS CAMPIONII FC ARGES, în frunte,of course,cu dl.Gentea,e deja consolata cu retrogradarea echipei,si planul este sa zaca prin liga2 vreo 2-3 ani.Argumente?:
  1.Vintilă are contract pana in 2025.
  2.Costuri mai mici cu echipa in liga2
  3.Noul stadion,care va capta in mai mare masura,atentia majestatii sale,primarul nuclearbomb.
  4.Alte salarii se dau in liga2.
  Intrebarea este unde va juca echipa,daca si Mioveniul retrogradeaza?
  E de urmărit primul meci,acolo,ne vom face o impresie foarte clara a intențiilor.Dar un lucru e clar..in vara,afara cu Foamete,Stanciu,plus 80%din jucătorii,care si-au batut joc de numele lui Dobrin:DONISA,CELESTINE,MIMITO,CALCAN,CRETU,si mai sunt.Sa plece Garita,Tofan,Turda,ca s-au plafonat,deja,si gafeaza din ce in ce mai mult.Aia mai in varsta sa se retragă.. CONSTANTIN..s.a.m.d.

 2. Razvan Marinescu

  Se pot face multe speculatii,insa un singur lucru e cert, dupa sezonul asta daca nu faci o analiza serioasa si iei masuri clare, inseamna ca suntem degeaba in fenomen, fie ca e Superliga sau Liga 2

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamă

Reclamă

Suntem şi pe Facebook

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

RSS Ştiri sportive TVR

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

www.alternativo.ro

Reclamă

Reclamă

RSS Romedia

 • Aproximativ 2 tone de carne și preparate din carne – retrase de la comercializare din magazinele din Curtea de Argeș! 25 martie 2023
  Peste 1,7 tone de carne și produse din carne au fost scoase de la comercializare din magazinele alimentare din municipiul Curtea de Argeș de către inspectorii Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Argeș în luna februarie a.c., se arată într-un comunicat al instituției. În cursul lunii februarie 2023, consilierii din cadrul DSVSA Argeș […]
 • Laborator de informatică dotat de DRÄXLMAIER la Universitatea Pitești 25 martie 2023
  Compania germană DRÄXLMAIER a investit 40.000 de euro în renovarea și echiparea laboratorului de informatică al Universității Pitești cu tehnologie de ultimă generație necesară dezvoltării  performanțelor studențești. Parteneriatul de lungă durată dintre compania DRÄXLMAIER și Universitatea Pitești continuă cu o investiție importantă pentru studenții Departamentului  Matematică-Informatică. Laboratorul modernizat este acum dotat cu 15 computere de […]

Reclamă