Selectați pagina

FC Argeș – Academia Rapid 0-2

FC Argeș – Academia Rapid 0-2

FC Argeș a pierdut amicalul disputat astăzi la Bradu cu Academia Rapid, cu scorul de 2-0, pentru bucureșteni punctând Niculae(min.31) și Vlada( min.90)

Prima repriză a fost extrem de disputată, cu ocazii de ambele părți.Buhăescu în trei rânduri și Vișa(bară) au avut avut șansa deschiderii scorului, însă singurul gol a fost reușit de experimentatul Daniel Niculae în minutul 31, cu un șut din careu, la care portarul Grecu nu a avut replică.
În repriza secundă, pe fondul schimbărilor efectuate de ambele echipe, era de așteptat ca alb-violeții să reușească măcar egalarea, însă luciditatea a lipsit și de această dată ! Deși bucureștenii au stat în majoritatea timpului în jumătatea proprie, alb-violeții nu au fost nici de această dată inspirați, Martin, Popa, Barbu și David au ratat situații extrem de clare.
Mai mult, David nu a reușit să transforme o  lovitura de la 11 m( min.80), în vreme ce oaspeții au închis tabela cu o reușită a lui Vlada în ultimul minut.

FC Argeş: Nicuşor Grecu – Mihăescu, Cotigă, Vişa, Stan – Robert Grecu, Tăbăcariu, Şerban, Năstăsie, Bîrzan(min.30 Cruceru), Buhăescu( repriza 1)
FC Argeş, a II-a repriză: Popescu – Oancea, Ciucă, Şerbănică, Tofan – Alin Popa, Raul Costin, Panait, Cătălin Barbu – Andrei David, Martin( repriza 2)

Academia Rapid: Vlad – Duriţă, Maftei, Voicu, Iacob – Lădaru, Doru Bratu, Olariu, Goge – Daniel Niculae, Daniel Pancu( repriza 1)
Academia Rapid : Ciuculescu – Boian, Maftei, Sandu, Stancu – A. Badea, Codreanu, Bordei, Dovleac – Bărbălău, Vlada.(repriza 2)

73

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Publicitate

Calendar evenimente sportive

  1. FC Argeş – CS Mioveni

    14 iulie/20:00 - 21:45 EEST

Publicitate

Publicitate

Argeşul Online

- Bogdan Dumitru

Redăm mai jos conținutul unei scrisori deschise adresate Federaţiei Române de Fotbal de către primarul orașului Mioveni, dl Ion Georgescu. În esență, dumnealui spunem ce am scris și noi: că arbitrajele din play-off-ul ligii secunde, de care au avut parte FC Argeș și CS Mioveni au fost rușinoase și revoltătoare. Dl Georgescu crede că arbitrii […]

- Sorin Simion

Exact acum o săptămână, fotbalul românesc primea vestea că nu mai puţin de cinci sau şase jucători ai echipei de fotbal Petrolul Ploieşti ar fi infectaţi cu coronavirus. La câteva zile distanţă, testele au fost repetate, doar o persoană fiind confirmată infectată. Însă, rezultatele celei de-a treia serii de teste, rezultate primite azi, au arătat […]

- Argeşul Online

După cum se ştie, începând cu data de 01.07.2020, a fost deschis circulației publice DN7C Transfăgărăşan, pe întreaga sa lungime. Ca în fiecare sezon estival, foarte mulţi turişti, atât români, cât și străini, tranzitează acest drum fabulos. „Parcurgerea acestui minunat traseu montan presupune, de multe ori, şi anumite riscuri, de la apariţia fenomenelor meteo imprevizibile, […]

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Gazduire web de calitate

gazduire web de calitate

error: Conţinut protejat :)