arges-sport.ro Web analytics

FC Argeș a învins cu 36-20 o echipă cu nume imposibil de pronunțat – Argeș Sport

Argeș Sport

Acasă

 Breaking News

FC Argeș a învins cu 36-20 o echipă cu nume imposibil de pronunțat

FC Argeș a învins cu 36-20 o echipă cu nume imposibil de pronunțat
martie 31
14:46 2019

Handbalistele de la FC Argeș s-au impus fără probleme azi de dimineață, în Sala Universității Pitești, în fața formației ACS Szekelyudvarhelyi Noi Kezilabda Klub, cu scorul de 36-20 (15-8). Meciul a contat pentru etapa a 25-a a Seriei C a Diviziei A la handbal feminin. În urma acestui rezultat, FC Argeș a urcat pe locul 3 în clasamentul intermediar, la 10 puncte distanță de liderul CS Dacia Mioveni 2012.

Fără Oana Bidașcu, care s-a accidentat în partida din Cupa României contra SCM Rm. Vâlcea, piteștencele au fost net superioare pe tot parcursul meciului și, dacă nu ratau și patru aruncări de la 7 metri, scorul putea lua proporții.
Cea mai bună marcatoare dintre elevele antrenorului Titel Răduță a fost extrema stânga Ioana Stanca, autoare a 11 goluri(foto, jos),. Florina Popescu și Adriana Conea au marcat câte 6 goluri, Patricia Zainea – 4 goluri, Ciolponea, Manea, Țălu și Roșu au înscris câte 2 goluri, iar Claudia Lăcătuș a fost autoarea unui gol. Foarte bine s-au comportat și portarii Mihaela Constantin și Ioana Paraschiv, cărora antrenorul Titel Răduță le-a oferit câte o repriză să evolueze.

Până la sfârșitul campionatului mai sunt de disputat trei etape, dar FC Argeș va mai juca doar două meciuri: la Târgoviște, etapa viitoare, iar ultimul meci acasă va fi în compania echipei de pe locul 2, Național Rm. Vâlcea.

O galerie foto de la această partidă aveți aici

2 Comments

  1. Radu Kopany
    Radu Kopany mai 07, 19:19

    Se vede că nu știți limba română, corect!!! Pe tablă scrie Odorheiu Secuiesc și se citește Székelyudvarhélyi! Tot așa cum pe tablă scrie Târgu Mureș și se citește Marosvásárhely! Pe cealaltă tablă scrie Sibiu și se citește Hermannstadt! Cu respect, din Timișoara! Pa, tu, mă!!! 🙂

  2. Razvan Marinescu
    Razvan Marinescu mai 08, 08:08

    Stimate domn, va hazardati in aprecieri care nu isi au rostul…Fiti convins ca nu suntem paraleli cum insinuati dvs! Pur si simplu a fost vorba doar de un titlu de efect…

Write a Comment

Aveți vreun comentariu de făcut ?

Publicitate

Publicitate

Caută în site

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Argeş-Sport.ro pe Youtube

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

FlashScore.ro

Publicitate

Susține proiectul Argeș-Sport.ro

Avem nevoie și de susținerea dvs pentru a îmbunătăți siteul Argeș Sport din toate punctele de vedere.

Mulțumim !

PUBLICITATE

Translation

Publicitate

Publicitate

Publicitate

PUBLICITATE

Publicitate

Arges-Sport.ro pe Twitter

%d blogeri au apreciat: