Selectați pagina

EXCLUSIV: Argeș Sport este prezent la finala Europa League

EXCLUSIV: Argeș Sport este prezent la finala Europa League

Argeș Sport va fi singura organizație de presă online din România (exceptând posturile de televiziune ProTV și DolceSport) care va fi prezentă la finala Europa League de mâine, dintre Ajax Amsterdam și Manchester United. Așa cum v-am obișnuit, vom încerca să vă oferim informații pe care nu le veți putea citi pe alte site-uri de sport, din simplul motiv că acestea nu mai trimit echipe la evenimentele importante, ci preferă să se informeze doar de la agențiile de presă.

La ora aceasta are loc antrenamentul oficial al echipei Ajax, care va fi urmat de conferința de presă a antrenorului Peter Bosz. Antrenamentul formației Manchester United trebuia să aibă loc mai devreme, dar UEFA a anunțat că acesta a fost mutat după cel al formației olandeze, ca și conferința lui Jose Mourinho, din cauza evenimentului terorist neplăcut, petrecut la concertul Arianei Grande, de la Manchester.

În ciuda rivalității evidente, ambele echipe dorind să își adjudece trofeul Europa League, oficialii și jucătorii celor două echipe continuă să-și trimită bezele. Nu este o noutate că Manchester are în lot trei jucători consacrați la Ajax, prin urmare există și multe prietenii printre fotbaliști. Zlatan Ibrahimovic este cel mai important, dar în lotul “Dracilor Roșii” se mai află Daley Blind și Timothy Fosu-Mensah.

Ibrahimovic este accidentat și este așteptat doar în boxa VIP-urilor, pe stadionul pe care și-a pus amprenta încă de la primul meci desfășurat pe Friends Arena. La inaugurarea stadionului de 50.000 de locuri, din anul 2012, Ibra a marcat patru goluri în victoria cu 4-2 contra Angliei, unul dintre goluri fiind înscris dintr-o foarfecă de la circa 30 de metri!

Blind este copilul de suflet al Ajaxului. Fiul lui Danny Blind, Daley a călcat pe terenurile clubului Ajax încă de la vârsta de 2 ani, a crescut pur și simplu pe teren. S-a transferat la Manchester și tot timpul își declară public dragostea pentru fostul club. La venirea lui Jose Mourinho ca antrenor la Manchester, Blind a pierdut pentru o perioadă echipa, iar cei de la Ajax chiar l-au chemat pe Daley înapoi la Ajax, numai că fostul căpitan al lăncierilor a refuzat și a spus că luptă pentru titularizare. Acum, Blind spune că își dorește ca să câștige Europa League cu actuala sa echipă, chiar dacă ar fi pentru el un sentiment de bucurie amestecat cu tristețe.

Despre Fosu-Mensah, puțină lume știe că a crescut la Ajax. Venit la vârsta de 6 ani la club, el a trecut prin toate etapele, pentru ca la vârsta de 16 ani să fie transferat la Manchester United, fără ca să fi apucat să joace vreun meci pentru echipa mare a Ajaxului. Interesant este că unul dintre puștii minune ai lăncierilor, Abdelhak Nouri, este cel mai bun prieten al lui Fosu-Mensah, încă de la vârsta de 6 ani fiind colegi la grupele de juniori. Înainte de meciul direct, fundașul dreapta al lui United i-a trimis prietenului lui un tricou cu Manchester, semnat, ca o frumoasă dovadă de prietenie.

Să mai spunem doar că finala Europa League este aproape să consemneze un nou record! Dacă va fi folosit în acest meci, fundașul de doar 17 ani al lui Ajax, Mathijs DeLigt (elevul lui George Ogăraru la Ajax 2), va deveni cel mai tânăr fotbalist care a evoluat vreodată în istoria finalelor europene, fie că este vorba de Europa League, Champions League ori defunctele CCE, Cupa Cupelor sau Cupa UEFA.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

LIVE GoFM

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

Publicitate

Calendar evenimente sportive

  1. CS Mioveni – Chindia Târgovişte

    12 august/18:30 - 20:30 EEST

Publicitate

Publicitate

Argeşul Online

- Sorin Simion

Se împlinesc azi doi ani de când Jadarmeria Română, împreună cu alte structuri de ordine ale sttului, au reprimat cu o brutalitate greu de imaginat mitingul antiguvernamental de la Bucureşti. Asemenea violenţe din prtea forţelor de ordine n-au mai fost văzute în România de la celebrele mineriade încoace. Peste 500 de persoane (cele mai multe, […]

- Argeşul Online

În perioada 14 – 15 august a.c., jandarmii argeşeni vor asigura măsuri de ordine la mai multe locașuri de cult din județul Argeș, pe timpul oficierii slujbelor religioase, cu ocazia sărbătorii creştin-ortodoxe „Adormirea Maicii Domnului”, organizate de către Arhiepiscopia Argeşului şi Muscelului. Cea mai semnificativă locație din punct de vedere al numărului de participanți o […]

- Argeşul Online

„Consiliul Local Mioveni a adoptat o hotărâre privind aprobarea procedurii de anulare a majorărilor de întârziere aferente obligaţiilor bugetare principale cu scadențe anterioare datei de 31.03.2020, atât pentru persoane fizice cât şi pentru persoane juridice, cu perioada de aplicabilitate în intervalul 16.07.2020 – 15.12.2020. Pot beneficia de aceste scutiri debitorii – persoane juridice, persoane fizice […]

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Gazduire web de calitate

gazduire web de calitate

error: Conţinut protejat :)